Vereisten voor RTT-telefoongesprekken via FaceTime

Als je problemen hebt met je gehoor of spraak, of iemand met gehoor- of spraakproblemen wilt bellen, kun je Real-Time Text (RTT) gebruiken voor je telefoongesprekken, als dit door je aanbieder wordt ondersteund.

Als je een RTT-telefoongesprek wilt starten of beantwoorden, moet aan de volgende voorwaarden worden voldaan:

• Op de Mac is macOS 10.4.2 of nieuwer geïnstalleerd.

• Op je iPhone is iOS 12.1.1 of nieuwer geïnstalleerd. Zie het Apple Support-artikel Uw iPhone of iPad bijwerken.

• Je iPhone en je Mac bevinden zich in hetzelfde wifinetwerk en hebben verbinding met het internet.

• Je bent met dezelfde Apple ID ingelogd op je Mac en je iPhone. Zie het Apple Support-artikel Continuïteit gebruiken om uw Mac, iPhone, iPad en Apple Watch te verbinden.

• De optie 'Bellen via wifi' is ingeschakeld op je iPhone en op je Mac. 'Bellen via wifi' is niet op alle Mac-modellen beschikbaar.

Deze functie is niet in alle landen en regio's beschikbaar en wordt niet door alle aanbieders ondersteund. Afhankelijk van je netwerkomgeving kan een RTT-gesprek worden gedowngraded naar een TTY-gesprek.