Adreslijsthulpprogramma Help

Welkom bij Adreslijsthulpprogramma

Je kunt geavanceerde verbindingen met adreslijstservers toevoegen en configureren, zoekconfiguraties wijzigen en kenmerken van gebruikers en groepen bekijken.

Het venster van Adreslijsthulpprogramma met het paneel 'Voorzieningen'.
Het Active Directory-configuratievenster met uitgevouwen opties.

Verbinding maken met een adreslijstvoorziening

Door de Mac op een of meer adreslijstvoorzieningen aan te sluiten, zoals Open Directory of Active Directory, kun je met één set toegangsgegevens toegang krijgen tot verschillende netwerkbronnen. Klik op 'Voorzieningen' en klik vervolgens dubbel op de voorziening die je wilt configureren.

Het paneel 'Adreslijsteditor'.

Gebruikers de toegang geven die ze nodig hebben

Geef je gebruikers toegang tot de netwerkvoorzieningen en -bronnen die ze nodig hebben door de benodigde gebruikers- en groepskenmerken op een adreslijstserver in te stellen. Klik op 'Adreslijsteditor' en selecteer vervolgens een record om de kenmerken ervan te bekijken.