Gebruikershandleiding Adreslijsthulpprogramma

voor macOS Mojave

Het Active Directory-configuratievenster met uitgevouwen opties.

Verbinding maken met een adreslijstvoorziening

Door de Mac op een adreslijstvoorziening aan te sluiten, zoals Active Directory, kun je met één set toegangsgegevens toegang krijgen tot verschillende netwerkbronnen.

Verbinding maken met Active Directory

Het paneel 'Adreslijsteditor'.

Gebruikers de toegang geven die ze nodig hebben

Geef je gebruikers toegang tot de netwerkvoorzieningen en -bronnen die ze nodig hebben door de benodigde gebruikers- en groepskenmerken op een adreslijstserver in te stellen.

Gebruikers de toegang geven die ze nodig hebben

Om door de gebruikershandleiding voor Adreslijsthulpprogramma te bladeren, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina.