Console Help

Welkom bij Console

Logberichten en rapporten bekijken om diagnostische informatie over de Mac en aangesloten apparaten te krijgen

Het Console-venster met aan de linkerkant de apparaten en aan de rechterkant de logberichten.
Het Console-venster met een geselecteerd logbericht en in het onderste paneel details.

Het systeem controleren

In Console worden logberichten verzameld die door je computer en aangesloten apparaten worden gegenereerd. Aan de hand van deze berichten kun je de prestaties van je computer controleren en problemen oplossen. Selecteer aan de linkerkant het apparaat en aan de rechterkant een logbericht. Kijk vervolgens in het onderste gedeelte naar de details om eventuele problemen te signaleren.

Afbeelding van hoe een zoekactie in Console wordt bewaard nadat zoekcriteria zijn opgegeven.

Vinden wat je zoekt

Typ een zoektekst om naar specifieke logberichten en activiteiten te zoeken. Klik vervolgens onder het zoekveld op 'Bewaar', zodat je de zoekactie later opnieuw kunt gebruiken.

Het Console-venster met daarin een geselecteerd gebruikersrapport.

Opsporen en delen

Je kunt naast logberichten ook rapporten over de systeemactiviteiten bekijken en die rapporten delen met een ondersteuningstechnicus of een andere persoon die je helpt bij het oplossen van een probleem. Zoek het gewenste rapport en klik vervolgens op de deelknop.

Lees meer informatie over logberichten, zoeken naar logbestanden en activiteiten en rapporten weergeven.