Het venster 'ColorSync-hulpprogramma' met een afbeelding van een man op een surfplank in het water van de oceaan of een baai.

Kleuren op verschillende apparaten consistent weergeven

Met kleurprofielen zorg je ervoor dat de kleuren in je afbeeldingen er op al je apparaten en op afdrukken hetzelfde uitzien.

Werken met kleurprofielen voor afbeeldingen

Het paneel 'Rekenmachine' met daarin de kleurwaarden voor een pixel in twee verschillende kleurprofielen.

Kleurwaarden zoeken

Met de rekenmachine kun je tot op de pixel de waarden bepalen van een kleur op het scherm. Je kunt ook zien welke waarden een kleur heeft in een ander geïnstalleerd kleurprofiel en er zo voor zorgen dat de kleur er op al je apparaten, ook printers, hetzelfde uitziet.

De kleurwaarde van een pixel zoeken

Om in de gebruikershandleiding voor ColorSync-hulpprogramma te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.