Een Agenda-venster met het dialoogvenster voor een account.

Aan de slag met Agenda

Configureer Agenda en beheer voortaan al je activiteiten in één app, zelfs als ze in verschillende accounts staan, zoals iCloud en Google.

Aan de slag met Agenda op de Mac

Een Agenda-venster in de maandweergave met een privé-, werk-, gezins- en schoolagenda in verschillende kleuren in de navigatiekolom onder de iCloud-account.

Kleuren gebruiken voor activiteiten

Je kunt voor verschillende bezigheden een afzonderlijke agenda aanmaken. Zo houd je privé-, werk- en gezinsactiviteiten gemakkelijker uit elkaar.

Een nieuwe agenda toevoegen

Het infovenster voor een activiteit met de genodigden en de locatie op een kleine kaart.

Uitnodigen en uitgenodigd worden

Maak snel je eigen activiteiten aan en stuur Agenda-uitnodigingen naar vrienden en collega's.

Personen uitnodigen voor activiteiten

Het infovenster van een agenda-activiteit. De details worden weergegeven, waaronder de naam en het adres van de locatie en een kleine kaart.

Activiteiten weergeven op een kaart

Alle informatie die je over een activiteit nodig hebt, heb je direct bij de hand. Wanneer je de locatie van een activiteit toevoegt, zoals de naam van een restaurant, zie je meteen het adres, een kaart en informatie over het weer. Bovendien krijg je een melding als het tijd is om te vertrekken.

Een locatie en reistijd toevoegen aan activiteiten

Om in de gebruikershandleiding voor Agenda te zoeken, klik je op 'Inhoudsopgave' bovenaan de pagina of typ je een of meer woorden in het zoekveld.