macOS High Sierra

Aan de slag met Boot Camp

Met behulp van het programma Boot Camp-assistent kun je Windows op je Mac installeren.

Om na te gaan welke versies van Windows je Mac ondersteunt, raadpleeg je het Apple Support-artikel Systeemvereisten voor het installeren van Windows op een Mac via Boot Camp.

Afhankelijk van het model van je Mac heb je mogelijk een externe USB-schijf nodig om Windows te installeren. (Als je een USB-schijf nodig hebt, word je erom gevraagd wanneer je je Mac voorbereidt voor Windows.) Op nieuwere Mac-modellen (met OS X 10.11 of hoger) worden de onderdelen die nodig zijn voor de installatie van Windows tijdelijk op de interne schijf bewaard. Je hebt dan geen USB-schijf nodig. Zie de volgende artikelen voor meer informatie:

Om Windows op je Mac te installeren, voer je een van de volgende stappen uit: