Beats Studio Pro-koptelefoon

Je Beats aanpassen

Je kunt in de Beats-app een naam instellen voor je Beats-oortjes, -koptelefoon of Pill+-luidsprekers en iets kiezen wat bij jouw stijl past. De Beats-app kan ook suggesties geven voor een passende naam.

De naam van je apparaat wijzigen

Draadloze Powerbeats Pro-oortjes

Zorg dat je genoeg energie hebt

Ga je een work-out doen? Je kunt in de Beats-app controleren of je Beats-oortjes, Beats-koptelefoon of Pill+-luidsprekers net zo opgeladen zijn als jij.

Het batterijniveau controleren

Beats Studio Buds +-oortjes

Luisteren op jouw manier

In de Beats-app kun je een luistermodus kiezen voor je Beats Studio Buds +-, Beats Studio Buds- of Beats Fit Pro-oortjes of voor je Solo Pro- of Beats Studio Pro-koptelefoon. Kies 'Actieve ruisonderdrukking' om geluiden van buitenaf te blokkeren. Kies 'Transparantie' als je nog wel omgevingsgeluid wilt horen.

Ruisonderdrukking en transparantie in- en uitschakelen

Beats Pill+-luidsprekers

Een ander kanaal kiezen

Met de Beats-app kun je een stereogroep met twee Pill+-luidsprekers aanmaken: één luidspreker voor het linkeraudiokanaal en de andere voor het rechteraudiokanaal.

Een stereopaar aanmaken