Beats Studio3 Wireless-koptelefoon

Je Beats aanpassen

Je kunt in de Beats-app een naam instellen voor je Beats-oortjes, -koptelefoon of Pill+-luidsprekers en iets kiezen wat bij jouw stijl past. De Beats-app kan ook suggesties geven voor een passende naam.

De naam van je apparaat wijzigen

Powerbeats Pro Wireless-oortjes

Zorg dat je genoeg energie hebt

Ga je een work-out doen? Je kunt in de Beats-app controleren of je Beats-oortjes, -koptelefoon of Pill+-luidsprekers net zo opgeladen zijn als jij.

Het batterijniveau controleren

Beats Solo Pro Wireless-koptelefoon

Luisteren op jouw manier

Je kunt in de Beats-app een luistermodus kiezen voor je nieuwe Solo Pro-koptelefoon: Schakel Pure ANC (pure adaptieve ruisonderdrukking) in om geluiden van buitenaf actief te blokkeren. Schakel transparantie in om ervoor te zorgen dat je het omgevingsgeluid wel hoort en je bewust bent van wat er om je heen gebeurt.

Ruisonderdrukking en transparantie in- of uitschakelen op je Solo Pro-koptelefoon

Beats Pill+-luidsprekers

Een ander kanaal kiezen

Met de Beats-app kun je een stereogroep met twee Pill+-luidsprekers aanmaken: één luidspreker voor het linkeraudiokanaal en de andere voor het rechteraudiokanaal.

Een stereopaar aanmaken