Je kunt de profieleditor gebruiken om configuratieprofielen aan te maken.

Profielen op je apparaten installeren

Met Apple Configurator 2 kun je configuratieprofielen aanmaken en installeren op je iPhone, iPad, iPod touch of Apple TV.

Configuratieprofielen aanmaken

De apparaatkiezer met een aangesloten apparaat dat een blauwdruk kan gebruiken.

Een sjabloon aanmaken voor je apparaten

Maak een blauwdruk aan in Apple Configurator 2 om een iPhone, iPad, iPod touch of Apple TV automatisch te wissen en te herstellen.

Blauwdrukken gebruiken

De assistent voor de voorbereiding van apparaten wordt gebruikt om inschrijving bij een MDM-oplossing te automatiseren.

Apparaten automatisch inschrijven bij je MDM-oplossing

Je kunt een iPhone, iPad, iPod touch of Apple TV automatisch inschrijven bij een MDM-oplossing (Mobile Device Management, mobielapparaatbeheer). De gebruiker hoeft het apparaat alleen maar in te schakelen, waarna het automatisch wordt geconfigureerd.

Een iPhone, iPad, iPod touch of Apple TV voorbereiden met automatische inschrijving

Om door de gebruikershandleiding van Apple Configurator 2 te bladeren, klik je op 'Inhoudsopgave' boven aan de pagina.