Handy Tech Braille Star 40: toetsen voor navigatie met VoiceOver op het apparaat

Wanneer u de brailleleesregel Handy Tech Braille Star 40 gebruikt met VoiceOver op een apparaat met iOS, kunt u met de volgende toetscommando's van het apparaat navigeren.

Left Up + Left Down Activeer de Delete-toets
Right Up + Right Down Activeer de Return-toets
Left Up Verschuif brailleleesregel naar links
Left Down Verschuif brailleleesregel naar rechts
Right Up Verschuif brailleleesregel naar links
Right Down Verschuif brailleleesregel naar rechts
Router Tik dubbel op het geselecteerde onderdeel
Status Router Schakel uitgebreide statusbeschrijving in of uit

Voor de universele lijst met algemene commando's raadpleegt u Algemene Braille-commando's voor VoiceOver.

Als u zich ervan wilt verzekeren dat uw brailleleesregel de juiste tabel gebruikt, zorgt u ervoor dat u de nieuwste versie van iOS hebt geïnstalleerd.

Belangrijk: Informatie over producten die niet door Apple zijn vervaardigd, is alleen bedoeld voor informatieve doeleinden en impliceert niet dat Apple deze producten goedkeurt of aanbeveelt. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.