Talen

De software van een iPhone, iPad of iPod touch bijwerken

Met de onderstaande stappen werkt u een apparaat draadloos of via iTunes bij.

Alvorens u aan de slag gaat

iOS-software-updates bieden nieuwe functies waardoor u nog meer kunt halen uit een iPhone, iPad of iPod touch. Zorg ervoor dat de apparaten up-to-date zijn zodat u de nieuwste functies kunt gebruiken.

Opmerkingen:

Het apparaat draadloos bijwerken

De eenvoudigste manier om een apparaat bij te werken is draadloos, ook wel 'via de ether' genoemd. Dit doet u als volgt:

1. Sluit het apparaat aan op een voedingsbron.
  2. Tik op Instellingen > Algemeen > Software-update.
    Het scherm Software-update in iOS
  3. Tik op 'Download en installeer' om de update te downloaden. Updates worden mogelijk automatisch gedownload als het apparaat is verbonden met Wi-Fi en is aangesloten op een voedingsbron.
  4. Tik op 'Installeer' wanneer de download is voltooid als u deze nu wilt voltooien. Tik op 'Later' om de update later te installeren. Als het apparaat een toegangscode heeft, wordt u gevraagd deze in te voeren alvorens de update te installeren.
    Installeer of Later

Sommige iOS-software-updates zijn niet beschikbaar als updates via de ether. VPN- of proxyverbindingen voorkomen mogelijk dat een apparaat contact opneemt met de iOS-updateservers.

Het apparaat bijwerken in iTunes

Volg de onderstaande stappen als u niet draadloos kunt bijwerken of als u in iTunes wilt bijwerken:

1. Installeer de nieuwste versie van iTunes op de computer.
  2. Sluit het apparaat aan op de computer.
  3. Selecteer het apparaat in iTunes.
  4. Klik in het paneel Overzicht op 'Zoek naar update'.
    Tabblad Overzicht van iPhone
  5. Klik op 'Download en installeer'.

Als u tijdens het bijwerken van het apparaat een foutbericht ziet, kunt u hier lezen hoe u deze oplost.

Laatst gewijzigd op: 17-okt-2014
Nuttig?
Ja
Nee
  • Last Modified: 17-okt-2014
  • Article: HT4623
  • Views:

• Rating:

(1 reacties)