De mogelijkheden van draadloze Bluetooth-technologie

Ontdek de mogelijkheden van draadloze Bluetooth-technologie op uw Mac.

Met Bluetooth kunt u:

• gegevens uitwisselen of synchroniseren tussen Bluetooth-computers en -apparaten.
  • een draadloos Bluetooth-toetsenbord of draadloze Bluetooth-muis gebruiken.
  • een draadloze verbinding met Bluetooth-printers, -headsets, -koptelefoons, of -luidsprekers maken.
  • uw internetverbinding met andere Bluetooth-apparaten delen.

Opmerkingen:

1. iPhone-gebruikers raadplegen de iPhone-ondersteuningspagina voor meer informatie over het gebruik van Bluetooth op iPhone.
  2. Als op uw computer geen Bluetooth-module is geïnstalleerd, kunt u op uw computer een USB-Bluetooth-adapter aansluiten om de draadloze Bluetooth-technologie te gebruiken. Voor meer informatie raadpleegt u Met sommige USB-Bluetooth-adapters kan de sluimerstand van sommige Mac's niet met een draadloos toetsenbord of draadloze muis worden uitgeschakeld.

Voor meer informatie kunt u in Mac Help op "Bluetooth" zoeken of de volgende Knowledge Base-artikelen raadplegen:

Uw computer met een Bluetooth-telefoon koppelen
Bluetooth: uw Apple Wireless Keyboard configureren
Bluetooth: uw Apple Wireless Mouse configureren