Het serienummer van uw Magic Keyboard, Magic Mouse of Magic Trackpad vinden

Lees hier waar u het serienummer van uw Magic Keyboard, Magic Mouse of Magic Trackpad van uw Mac vindt.

Draadloze Apple toetsenborden

Magic Keyboard

U vindt het serienummer en andere gegevens van een Magic Keyboard op de onderkant van het apparaat. Het is een reeks van zeventien letters en cijfers.

diagram locatie serienummer Magic Keyboard

Oudere draadloze toetsenborden

Bij oudere draadloze Apple toetsenborden vindt u het serienummer op de onderkant van het apparaat, bij de aan/uit-knop:

diagram locatie serienummer draadloos toetsenbord

Draadloze Apple muizen

Magic Mouse

U vindt het serienummer en andere gegevens van een Magic Mouse op de onderkant van het apparaat. Het is een reeks van zeventien letters en cijfers.

diagram onderkant Magic Mouse 2

Oudere draadloze muizen

U vindt het serienummer van oudere draadloze Apple muizen in de batterijhouder van het apparaat:

diagram locatie serienummer Magic Mouse

Draadloze Apple trackpads

Magic Trackpad

U vindt het serienummer en andere gegevens van een Magic Trackpad op de onderkant van het apparaat. Het is een reeks van zeventien letters en cijfers.

diagram locatie serienummer Magic Trackpad 2

Oudere draadloze trackpads

U vindt het serienummer van oudere draadloze trackpads van Apple aan de onderkant van het apparaat:

diagram locatie serienummer Magic Trackpad