Nieuw in de firmware-updates voor het Apple Studio Display

Lees hier meer over wijzigingen en functies in de firmware-updates voor je beeldscherm.

Firmware-update 17 voor het Studio Display

• Voegt ondersteuning voor zoomen, opnieuw centreren en handmatige omlijsting toe aan de ingebouwde camera

• Kleine stabiliteitsverbeteringen

Vereist macOS Sonoma 14 of nieuwer.

Firmware-update 16.4 voor het Studio Display

• Voegt ondersteuning toe voor de herkalibratie op locatie van het display met Pro Display Calibrator. Maakt specifieke kleurworkflows mogelijk die aangepaste kalibratie door een interne spectroradiometer vereisen. Meer informatie

• Kleine stabiliteitsverbeteringen

Vereist macOS Ventura 13.3 of nieuwer.

Studio Display-firmware-update 15.5 (19F80)

• Verhelpt een audioprobleem met het Studio Display

Vereist macOS Monterey 12.4 of nieuwer.

Studio Display-firmware-update 15.5 (19F77)

• Verfijningen voor de camera-afstemming, inclusief verbeteringen voor ruisonderdrukking, contrast en kadrering

• Kleine stabiliteitsverbeteringen

Vereist macOS Monterey 12.4 of nieuwer.

Studio Display-firmware-update 15.4

• Voegt ondersteuning toe voor Boot Camp op Mac-computers met Intel-processors

• Kleine stabiliteitsverbeteringen

Vereist macOS Monterey 12.3 of nieuwer.

De firmwareversie controleren

Als je de firmwareversie van je Studio Display wilt controleren, houd je de Option-toets ingedrukt, kies je het Apple-menu  > 'Systeeminformatie' en klik je vervolgens op 'Video/beeldschermen'. In het gedeelte 'Studio Display' wordt de firmwareversie vermeld naast 'Firmwareversie scherm'.

Het beeldscherm bijwerken

Als je het Studio Display wilt bijwerken, heb je een Mac met macOS Monterey 12.3 of nieuwer nodig.

1. Vanuit het Apple-menu  in de hoek van je scherm voer je een van de volgende acties uit, afhankelijk van de versie van macOS die je hebt:

• In macOS Ventura of nieuwer kies je 'Systeeminstellingen', klik je op 'Algemeen' in de zijbalk en klik je op 'Software-update'.

• In macOS Monterey kies je 'Systeemvoorkeuren' en klik je op 'Software-update'.

2. Als er een firmware-update beschikbaar is voor je beeldscherm, klik je op 'Werk nu bij' om de update te downloaden.

3. Wanneer de update klaar is om te worden geïnstalleerd, klik je op 'Herstart' in de melding die rechtsboven verschijnt.

4. Koppel het beeldscherm niet los terwijl de update wordt uitgevoerd. Tijdens de update kan er een ellipssymboolGeen alternatieve tekst geleverd voor afbeelding, een bericht om het beeldscherm niet los te koppelen of een leeg scherm worden getoond.