Je Beats Fit Pro opnieuw instellen

Als je geluids-, Bluetooth- of oplaadproblemen hebt met je oortjes, kun je proberen deze opnieuw in te stellen.

1. Leg beide oortjes in de oplaadcase. Laat de case open.

2. Houd de systeemknop op de case vijftien seconden ingedrukt of tot het ledlampje rood en wit knippert.

illustration of case open with earbuds inside and arrow pointing to system button
  3. Laat de systeemknop los.

Het ledlampje blijft wit knipperen, wat betekent dat je de Beats Fit Pro opnieuw kunt koppelen met je iPhone, Mac, Android-apparaat of ander apparaat.