Je Beats Studio Buds en Beats Studio Buds + opladen

In combinatie met de oplaadcase bieden je Beats Studio Buds tot 24 uur en je Beats Studio Buds + tot 36 uur afspeeltijd. Als je er klaar voor bent, lees je hier hoe je de oortjes kunt opladen.

Je Beats Studio Buds en Beats Studio Buds + opladen

Plaats je Beats Studio Buds of Beats Studio Buds + in de oplaadcase om ze op te laden. Ga als volgt te werk om zowel de oortjes als de oplaadcase op te laden:

1. Leg de oortjes in de oplaadcase.

2. Sluit de oplaadcase aan op een voedingsbron met de USB-C-kabel die wordt meegeleverd met je Beats Studio Buds.

No alt supplied for Image

Je kunt de case ook opladen zonder de oortjes.

Je Beats Studio Buds +-oortjes kunnen elk tot negen uur afspelen.1 Met de oplaadcase kun je tot 36 uur afspeeltijd krijgen.2 En met Fast Fuel kun je met vijf minuten opladen tot één uur afspeeltijd krijgen.3 Bewaar je Beats Studio Buds + in de oplaadcase wanneer je ze niet gebruikt om ze opgeladen te houden.

Je Beats Studio Buds-oortjes kunnen elk tot acht uur afspelen.4 Met de oplaadcase kun je tot 24 uur afspeeltijd krijgen.5 En met Fast Fuel kun je met vijf minuten opladen tot één uur afspeeltijd krijgen.6 Bewaar je Beats Studio Buds in de oplaadcase wanneer je ze niet gebruikt om ze opgeladen te houden.

Als de batterij van de case minder dan 40% is opgeladen, wordt het ledlampje aan de voorkant rood. Als het ledlampje rood knippert, moet je de oortjes mogelijk opnieuw instellen.

Het oplaadniveau van je Beats Studio Buds of Beats Studio Buds + bekijken

Op een iPhone, iPad of iPod touch

Je kunt het batterijniveau zien in de Vandaag-weergave op je iPhone, iPad of iPod touch. Lees hoe je de widget 'Batterijen' toevoegt aan de Vandaag-weergave.

Op een Mac

1. Klik op de menuknop 'Bluetooth' rechtsboven in het scherm van de Mac.

2. Selecteer 'Beats Studio Buds' of 'Beats Studio Buds +' om het batterijniveau van de oortjes te zien.

Op een Android-apparaat

Open de Beats-app voor Android om het batterijniveau van je oortjes en oplaadcase te zien.

Als je je Beats Studio Buds of je Beats Studio Buds + niet kunt opladen

Als je problemen ondervindt tijdens het opladen van je Beats Studio Buds of Beats Studio Buds +, zijn hier een aantal dingen die je kunt proberen.

1. Zorg dat de oortjes goed in de oplaadcase zijn geplaatst.

2. Gebruik een andere voedingsbron of een andere kabel.

3. Stel je Beats Studio Buds of je Beats Studio Buds + opnieuw in.

Als je nog steeds hulp nodig hebt, neem je contact op met Apple Support.

1. Tests uitgevoerd door Apple in maart 2023 met prototypen van de Beats Studio Buds + met draadloze oplaadcase en software gekoppeld aan een iPhone 13 Pro en een prereleaseversie van de software. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers die waren gekocht in de iTunes Store (256 Kbps AAC-codering). Het volume was ingesteld op 50%, en actieve ruisonderdrukking en transparantie waren uitgeschakeld. Bij de tests werd met de Beats Studio Buds + audio afgespeeld totdat de batterij helemaal leeg was en de eerste Beats Studio Bud + stopte met afspelen. Batterijduur is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, de omgeving, het gebruik en verschillende andere factoren.

2. Tests uitgevoerd door Apple in maart 2023 met prototypen van de Beats Studio Buds + met draadloze oplaadcase en software gekoppeld aan een iPhone 13 Pro en een prereleaseversie van de software. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers die waren gekocht in de iTunes Store (256 Kbps AAC-codering). Het volume was ingesteld op 50%, en actieve ruisonderdrukking en transparantie waren uitgeschakeld. Bij de tests werd met de Beats Studio Buds + audio afgespeeld totdat de batterij helemaal leeg was en de eerste Beats Studio Bud + stopte met afspelen. Dit proces werd herhaald totdat de Beats Studio Buds + en de oplaadcase helemaal leeg waren. Batterijduur is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, de omgeving, het gebruik en verschillende andere factoren.

3. Tests uitgevoerd door Apple in maart 2023 met prototypen van de Beats Studio Buds + met draadloze oplaadcase en software gekoppeld aan een iPhone 13 Pro en een prereleaseversie van de software. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers die waren gekocht in de iTunes Store (256 Kbps AAC-codering). Het volume was ingesteld op 50%, en actieve ruisonderdrukking en transparantie waren uitgeschakeld. Om het laadproces van 5 minuten te testen, zijn Beats Studio Buds + gebruikt waarvan de volledig lege batterij 5 minuten lang werd opgeladen. Vervolgens werd audio afgespeeld totdat de eerste Beats Studio Bud + stopte met afspelen. Batterijduur is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, de omgeving, het gebruik en verschillende andere factoren.

4. Tests uitgevoerd door Apple in april 2021 met prototypen van de Beats Studio Buds met draadloze oplaadcase en software gekoppeld aan een iPhone 11 Pro Max en een prereleaseversie van de software. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers die waren gekocht in de iTunes Store (256 Kbps AAC-codering). Het volume was ingesteld op 50%, en actieve ruisonderdrukking en transparantie waren uitgeschakeld. Bij de tests werd met de Beats Studio Buds audio afgespeeld totdat de batterij helemaal leeg was en de eerste Beats Studio Bud stopte met afspelen. Wanneer actieve ruisonderdrukking was ingeschakeld, was de luistertijd maximaal 5 uur. Batterijduur is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, de omgeving, het gebruik en verschillende andere factoren.

5. Tests uitgevoerd door Apple in april 2021 met prototypen van de Beats Studio Buds met draadloze oplaadcase en software gekoppeld aan een iPhone 11 Pro Max en een prereleaseversie van de software. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers die waren gekocht in de iTunes Store (256 Kbps AAC-codering). Het volume was ingesteld op 50%, en actieve ruisonderdrukking en transparantie waren uitgeschakeld. Bij de tests werd met de Beats Studio Buds audio afgespeeld totdat de batterij helemaal leeg was en de eerste Beats Studio Bud stopte met afspelen. De lege Beats Studio Buds werden opgeladen tot 100 procent, waarna het afspelen van audio werd hervat totdat de eerste Beats Studio Bud stopte met afspelen. Dit proces werd herhaald totdat de Beats Studio Buds en de oplaadcase helemaal leeg waren. Wanneer actieve ruisonderdrukking was ingeschakeld, was de luistertijd maximaal 15 uur. Batterijduur is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, de omgeving, het gebruik en verschillende andere factoren.

6. Tests uitgevoerd door Apple in april 2021 met prototypen van de Beats Studio Buds met draadloze oplaadcase en software gekoppeld aan een iPhone 11 Pro Max en een prereleaseversie van de software. De afspeellijst bevatte 358 unieke muzieknummers die waren gekocht in de iTunes Store (256 Kbps AAC-codering). Het volume was ingesteld op 50%, en actieve ruisonderdrukking en transparantie waren uitgeschakeld. Om het laadproces van 5 minuten te testen, zijn Beats Studio Buds gebruikt waarvan de volledig lege batterij 5 minuten lang werd opgeladen. Vervolgens werd audio afgespeeld totdat de eerste Beats Studio Bud stopte met afspelen. Batterijduur is afhankelijk van de instellingen van het apparaat, de omgeving, het gebruik en verschillende andere factoren.