Als u apps op uw Mac niet kunt downloaden of bijwerken

Probeer dit als u een probleem ondervindt bij het bijwerken of downloaden van apps uit de App Store op uw Mac.

Is de App Store beschikbaar?

Controleer de pagina 'Systeemstatus' van Apple om te zien of de App Store tijdelijk niet beschikbaar is in uw land of regio.

Bent u ingelogd met de juiste Apple ID?

Hebt u een geldige betaalmethode geregistreerd?

Mogelijk moet u een betaalmethode hebben geregistreerd, zelfs als de app die u wilt downloaden gratis is. Kijk welke betaalmethode u hebt geregistreerd en controleer of deze niet is verlopen of geweigerd en of er geen betalingen zijn mislukt.

Als u apps niet kunt bijwerken en u een bericht ziet waarin wordt gemeld dat uw account is uitgeschakeld in de App Store, neemt u contact op met Apple Support.

Uw Mac herstarten

Herstart uw Mac. Controleer vervolgens of u apps kunt downloaden of bijwerken.

Contact opnemen met Apple

Als u apps op uw Mac nog steeds niet kunt downloaden of bijwerken, neemt u contact op met Apple Support.