Apps en games van Apple opnieuw downloaden

U kunt apps opnieuw downloaden in de App Store.

Apps opnieuw downloaden op een iPhone, iPad of iPod touch

1. Open de App Store-app.
  2. Tik op de inlogknop  of op uw foto bovenaan het scherm.
  3. Tik op 'Aankopen'.
  4. Als u 'Delen met gezin' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen' of kiest u de naam van een gezinslid om materiaal te zien dat dat gezinslid heeft gekocht.
  5. Tik op 'Niet op deze [apparaat]'.
  6. Zoek de app die u wilt downloaden, en tik vervolgens op de downloadknop .

Lees wat u moet doen als u de app niet opnieuw kunt downloaden. Als u de app niet op uw apparaat kunt vinden, zoekt u de app op in de app-bibliotheek.

Apps opnieuw downloaden op een Mac

1. Open de App Store op de Mac.
  2. Klik op uw naam in de navigatiekolom en zoek de app die u wilt downloaden. Als u uw naam niet in de navigatiekolom ziet, klikt u op 'Log in'. Log vervolgens in met uw Apple ID en klik op uw foto in de navigatiekolom.
  3. Als u 'Delen met gezin' gebruikt, kunt u de naam van een gezinslid kiezen naast 'Gekocht door' om de aankopen van dat gezinslid te zien.
  4. Klik op de downloadknop  voor de app.

Lees wat u moet doen als u de app niet opnieuw kunt downloaden.

Apps opnieuw downloaden op een Apple TV

1. Kies 'App Store' in het beginscherm.
  2. Kies 'Aankopen'.
  3. Als u 'Delen met gezin' gebruikt, kunt u de naam van een gezinslid selecteren om zijn of haar aankopen te zien.
  4. Zoek en selecteer de app die u opnieuw wilt downloaden.
  5. Selecteer de downloadknop .

Lees wat u moet doen als u de app niet opnieuw kunt downloaden.

Op een Apple TV (3e generatie of ouder) kunt u apps niet opnieuw downloaden.

Apps opnieuw downloaden op een Apple Watch

1. Open de App Store op de Apple Watch.
  2. Scrol helemaal naar beneden, tik op 'Account' en vervolgens op 'Aankopen'.
  3. Als u 'Delen met gezin' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen' of kiest u de naam van een gezinslid om materiaal te zien dat dat gezinslid heeft gekocht.
  4. Zoek de app die u wilt downloaden, en tik vervolgens op de downloadknop .

Lees wat u moet doen als u de app niet opnieuw kunt downloaden.

Meer informatie

• Sommige apps zijn niet op alle apparaten beschikbaar. Een app die u op uw iPhone hebt gekocht, heeft mogelijk geen versie voor Mac.
  • Games die u met een Apple Arcade-abonnement speelt, worden niet weergegeven in uw aankopen. Om een game uit Apple Arcade opnieuw te downloaden, zoekt u naar de game en downloadt u deze opnieuw.
  • U kunt in-app aankopen niet opnieuw downloaden, maar u kunt wel bepaalde in-app aankopen herstellen.