Overgang van Muziekmemo's naar Dictafoon

Met de Dictafoon-app kunt u uw ideeën snel vastleggen op uw iPhone, iPad, Mac of Apple Watch. Gebruik vervolgens GarageBand om nog meer uit uw opnamen te halen.

Over Muziekmemo's

De app Muziekmemo's wordt na versie 1.0.7 niet meer bijgewerkt. Na 1 maart 2021 kunt u deze app niet meer downloaden. Als u een iPhone met iOS 14 of hoger of een iPad met iPadOS 14 of hoger hebt, kunt u Muziekmemo's blijven gebruiken. En als u de app in het verleden hebt gedownload, kunt u deze nog wel downloaden vanuit uw aankoopgeschiedenis in de App Store. Maar als u er zeker van wilt zijn dat al uw opnamen bewaard blijven, moet u de opnamen die u met Muziekmemo's hebt gemaakt, exporteren naar uw Dictafoon-bibliotheek.

Muziekmemo's-opnamen exporteren naar Dictafoon

In Muziekmemo's versie 1.0.7 kunt u de opnamen die u met Muziekmemo's hebt gemaakt, exporteren naar uw Dictafoon-bibliotheek. Je hebt het volgende nodig:

Open Muziekmemo's. Wanneer 'Opname wordt verplaatst naar Dictafoon' wordt weergegeven, tikt u op 'Exporteer'. Het exporteren van uw opnamen naar Dictafoon kan enkele minuten duren, afhankelijk van de grootte van uw bibliotheek.

Als u nu niet wilt exporteren, tikt u op 'OK' om het venster 'Opname wordt verplaatst naar Dictafoon' te sluiten. Het wordt dan zeven dagen lang niet meer weergegeven.

Nadat u al uw Muziekmemo's-opnamen hebt geëxporteerd naar Dictafoon, verschijnen uw opnamen in Dictafoon in een map met de naam 'Muziekmemo's'. Als er tijdens het exporteren een fout is opgetreden, moet u misschien ruimte vrijmaken op uw apparaat of wachten tot uw Muziekmemo's-opnamen zijn bijgewerkt vanaf iCloud.

Als u nieuwe opnamen aanmaakt met Muziekmemo's, moet u deze naar Dictafoon kopiëren om ervoor te zorgen dat ze bewaard blijven.

Opnemen met Dictafoon

Nog meer uit uw opnamen halen met GarageBand

Feedback versturen

Als u feedback of functieverzoeken hebt voor Dictafoon of GarageBand, kunt u ons dat laten weten. We horen graag van u.