Uw Beats Flex-oortjes na reparatie configureren en weer in gebruik nemen

Lees hier hoe u uw Beats Flex oplaadt, koppelt en gebruikt.

twee paar oortjes in tegengestelde richting

Uw Beats Flex inschakelen en opladen

De aan/uit-knop bevindt zich op de rechter bedieningsmodule. Houd de knop één seconde ingedrukt om de oortjes aan of uit te zetten.

diagram van rechter bedieningsmodule met aan/uit-knop en indicatielampje

U laadt de oortjes op door ze met de meegeleverde USB-C-kabel op een stroombron aan te sluiten. Nadat de oortjes volledig zijn opgeladen, kunt u er 12 uur lang audio mee afspelen.

Wanneer de oortjes zijn ingeschakeld en geconfigureerd, geeft het ledlampje op de aan/uit-knop aan hoeveel luistertijd u nog hebt:

• Wit: meer dan een uur over
  • Rood: minder dan een uur over
  • Knipperend rood: moet worden opgeladen

Uw Beats Flex koppelen

Lees hier hoe u de oortjes koppelt met uw apparaat.

Koppelen met een iPhone, iPad of iPod touch

1. Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld op uw iPhone, iPad of iPod touch.
  2. Houd de oortjes naast het ontgrendelde iOS-apparaat.
  3. Houd de aan/uit-knop op de oortjes ingedrukt. Wanneer het indicatielampje knippert, zijn de oortjes detecteerbaar.
  4. Volg de aanwijzingen die op het iOS-apparaat verschijnen.

Als u geen verbinding kunt maken met uw apparaat, leest u hier wat u moet doen.

Koppelen met een Mac, Android-apparaat of ander apparaat

1. Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld op uw Mac, Android-apparaat of ander apparaat.
  2. Houd de oortjes naast het ontgrendelde apparaat.
  3. Houd de aan/uit-knop op de oortjes ingedrukt. Wanneer het indicatielampje knippert, zijn de oortjes detecteerbaar.
  4. Open het Bluetooth-menu op uw Mac, Android-apparaat of andere apparaat. Op de Mac gaat u bijvoorbeeld naar het Apple-menu () > 'Systeemvoorkeuren' en klikt u op 'Bluetooth'.
  5. Tik of klik op uw oortjes in de lijst met gevonden Bluetooth-apparaten.

Lees hier hoe u verbinding maakt met behulp van de Beats-app voor Android.

Uw Beats Flex gebruiken

Lees hoe u muziek afspeelt, het volume wijzigt en oproepen beantwoordt met de knoppen op de linker bedieningsmodule.

diagram van linker bedieningsmodule met volumeregelaars en RemoteTalk- en multifunctionele knoppen

Muziek afspelen

Gebruik de middelste knop op de linker bedieningsmodule om het afspelen van audio te regelen:

• Druk eenmaal om audio af te spelen of te pauzeren.
  • Druk tweemaal om naar het volgende nummer te gaan. Druk driemaal om terug te spoelen.
  • Druk tweemaal en houd de knop bij de tweede keer ingedrukt om vooruit te spoelen door een nummer. Druk driemaal en houd de knop bij de derde keer ingedrukt om terug te spoelen door een nummer.

U kunt audio ook pauzeren door de oortjes tegen elkaar te klemmen. Om het afspelen te hervatten, haalt u de oortjes weer uit elkaar.

Het volume wijzigen

Om het afspeelvolume te regelen, gebruikt u de volumeknoppen op de linker bedieningsmodule. Om het belvolume te regelen, gebruikt u de volumeregelaars op de telefoon.

• Druk op de volume-omhoogknop of houd deze knop ingedrukt om het volume continu te verhogen.
  • Druk op de volume-omlaagknop of houd deze knop ingedrukt om het volume continu te verlagen.

Oproepen beantwoorden

Gebruik de middelste knop op de linker bedieningsmodule om telefoongesprekken te regelen:

• Druk eenmaal om een gesprek te beantwoorden of te beëindigen.
  • Druk eenmaal om een tweede inkomend gesprek te beantwoorden en het eerste gesprek in de wacht te zetten. Wanneer twee gesprekken actief zijn, kunt u zo schakelen tussen gesprekken.
  • Houd de knop ongeveer een seconde ingedrukt om een inkomend gesprek te weigeren.
  • Druk tweemaal om te stoppen met luisteren door de oortjes en het gesprek naar de telefoon te sturen.

Vraag het aan Siri

Om Siri te activeren, houdt u de middelste knop op de linker bedieningsmodule ingedrukt totdat u een geluidssignaal hoort. Vervolgens zegt u wat u nodig hebt. Lees wat u moet doen als Siri niet werkt.

De functies van Siri kunnen per land of regio verschillen.

Om de stemassistentiefunctie voor andere apparaten te activeren, kunt u de middelste knop op de linker bedieningsmodule ingedrukt houden.

Uw Beats Flex opnieuw instellen

1. Houd de aan/uit-knop en de volume-omlaagknop beide 15 seconden ingedrukt.
  2. Laat de knoppen los wanneer het ledlampje knippert. De oortjes zijn nu opnieuw ingesteld en klaar om weer te worden geconfigureerd voor je apparaten.