Inline antwoorden en vermeldingen gebruiken in Berichten op uw iPhone, iPad en iPod touch

In iOS 14 en iPadOS kunt u inline antwoorden en vermeldingen gebruiken om de aandacht te vestigen op specifieke berichten en mensen in uw berichten.

iPhone waarop een menu voor inline antwoorden te zien is nadat u een berichtballon ingedrukt hebt gehouden om een inline antwoord te versturen.

Reageren op een specifiek bericht

1. Open een gesprek in Berichten.
  2. Houd een berichtballon ingedrukt en tik op de knop 'Antwoord’ .
  3. Typ uw bericht en tik op de knop 'Stuur' .

U kunt een specifiek bericht beantwoorden in gesprekken met één persoon en in groepen.

iPhone waarop te zien is hoe u een vermelding verstuurt in een sms. Typ @ gevolgd door de naam.

Vermeldingen gebruiken

1. Open een gesprek in Berichten.
  2. Typ de naam van een contact en tik op de naam wanneer deze verschijnt. Of typ @ gevolgd door de naam.

Afhankelijk van de instellingen van uw contact wordt de contactpersoon mogelijk ook op de hoogte gesteld van de vermelding als deze het gesprek heeft gedempt. U kunt deze kennisgevingsinstelling wijzigen door naar 'Instellingen’ > 'Berichten' te gaan en 'Laat het me weten' in of uit te schakelen.

Doe meer met Berichten