Als uw iPhone is vastgelopen op het Apple logo

Als u iOS 13 hebt en hebt geprobeerd uw iPhone vanaf een reservekopie te herstellen of hebt geprobeerd om uw iPhone vanaf een vorig apparaat te migreren, ziet u mogelijk voor meer dan een uur het Apple logo en de voortgangsbalk op het scherm. Lees hier wat u moet doen.

Als u de bovenstaande problemen ondervindt, volg dan deze stappen:

1. Zorg ervoor dat de voortgangsbalk op het iPhone-scherm ten minste een uur lang geen beweging heeft gemaakt.
  2. Als de voortgangsbalk meer dan een uur geen beweging heeft gemaakt, koppelt u het apparaat aan een computer en zet u het apparaat in herstelmodus door middel van deze stappen:
    • iPhone 8 en nieuwer: Druk op de volume-omhoogknop en laat deze los. Druk op de volume-omlaagknop en laat deze los. Houd de zijknop ingedrukt. Houd de zijknop ingedrukt totdat u het scherm van de herstelmodus ziet.
    • iPhone 7 en iPhone 7 Plus: Houd de volume-omlaagknop en de sluimerknop ingedrukt. Houd de volume-omlaagknop ingedrukt totdat u het scherm van de herstelmodus ziet.
    • iPhone 6s en ouder: Houd de sluimerknop en de thuisknop ingedrukt. Houd de thuisknop ingedrukt totdat u het scherm van de herstelmodus ziet.
  3. Als u wordt gevraagd om in iTunes bij te werken of te herstellen, kiest u 'Werk bij'. Uw apparaat wordt dan bijgewerkt naar de nieuwste versie van iOS. Als u 'Herstel' kiest, wordt uw iPhone gewist.