Gebruik beeld-in-beeld op de Apple TV met de Apple TV-app

Kunt u niet kiezen wat u wilt kijken? Gebruik de beeld in beeld-weergave om twee video's tegelijk af te spelen, of blader door de Apple TV-app terwijl een video in een hoek van het scherm blijft afspelen.

Beeld-in-beeld is beschikbaar op Apple TV 4K en Apple TV HD met de nieuwste versie van tvOS

Beeld in beeld inschakelen

1. Een film of tv-programma afspelen in de Apple TV-app.
  2. Tik op het Touch-oppervlak op uw Siri Remote om de tijdbalk weer te geven.
  3. Veeg omhoog op het Touch-oppervlak om  te markeren en klik daarna op het Touch-oppervlak om het te selecteren. Als  niet wordt weergegeven, bevindt u zich niet in de Apple TV-app en wordt beeld in beeld niet ondersteund.
  4. De video wordt verkleind en naar de rechterbenedenhoek van uw scherm verplaatst.

Om een andere video in de schermvullende weergave te kijken terwijl uw weergavevenster in de hoek blijft afspelen, zoekt u in de Apple TV-app iets anders om te kijken en klikt u op 'Speel af'.

De Apple TV-app is niet in alle landen of regio's beschikbaar. Kijk of de Apple TV-app beschikbaar is in uw land of regio

Uw weergavevenster bedienen

Druk op 'Apple TV-App'/de thuisknop  op de Siri Remote om het optiemenu van beeld in beeld weer te geven. Gebruik het Touch-oppervlak om van optie naar optie te vegen.

Selecteer de schermvullende weergave om het weergavevenster weer in volledige grootte weer te geven.

Markeer 'Verplaats' en klik op het Touch-oppervlak om het weergavevenster naar de gewenste hoek te verplaatsen.

Klik op 'Sluit' wanneer u klaar bent met kijken.

Druk op 'Speel af/pauzeer'  op uw Siri Remote om het afspelen van materiaal in het weergavevenster te starten of stoppen terwijl u in het optiemenu van beeld in beeld bent.

Wanneer u klaar bent met het wijzigen van het weergavevenster, drukt u op 'Menu' op uw Siri Remote om in beeld in beeld-modus te blijven kijken.