Beeld in beeld gebruiken op uw Apple TV

Kunt u niet kiezen wat u wilt kijken? Met beeld in beeld kunt u twee video's tegelijk afspelen. Blader door apps op uw Apple TV terwijl in de hoek van het scherm een video wordt afgespeeld, of stream een video via AirPlay vanaf een ander apparaat naar een beeld-in-beeldvenster op de Apple TV.

tvOS met een film in de Apple TV-app met een beeld-in-beeldvenster in de linkerbenedenhoek van het scherm.

Beeld in beeld is beschikbaar op de Apple TV 4K en Apple TV HD met de nieuwste versie van tvOS

Beeld in beeld in- of uitschakelen

Beeld in beeld wordt ondersteund in de Apple TV-app en een aantal apps van andere makers.* U kunt zelfs video streamen naar de Apple TV via AirPlay en ernaar kijken in een beeld-in-beeldvenster.

Beeld in beeld inschakelen:

1. Tik tijdens het afspelen van een film of tv-programma op het Touch-oppervlak van uw Siri Remote om de tijdbalk van de video weer te geven.
  2. Veeg omhoog op het Touch-oppervlak om  te markeren en klik verolgens op het Touch-oppervlak om het te selecteren. Als u  niet ziet, wordt beeld in beeld niet ondersteund.

Wanneer het beeld-in-beeldvenster wordt weergegeven, tikt u op het Touch-oppervlak van uw Apple TV Remote en selecteert u  om het grotere beeld en dat van het beeld-in-beeldvenster om te wisselen, of selecteert u  om het beeld-in-beeldvenster te sluiten.

* Voor details raadpleegt u de ontwikkelaar van de app.

Uw videovenster bedienen

Druk op de Apple TV App-knop/thuisknop  op de Siri Remote om het optiemenu voor beeld in beeld weer te geven. Gebruik het Touch-oppervlak om van optie naar optie te vegen.

Selecteer de schermvullende weergave om het videovenster weer in volledige grootte weer te geven.

Klik op 'Sluit' wanneer u klaar bent met kijken.

Markeer 'Verplaats' en klik op het Touch-oppervlak om het videovenster naar de gewenste hoek te verplaatsen.

Druk op de afspeel-/pauzeknop  op uw Siri Remote om het afspelen van materiaal in het videovenster te starten of stoppen terwijl u zich in het optiemenu voor beeld in beeld bevindt.

Wanneer u klaar bent met het wijzigen van het videovenster, drukt u op 'Menu' op uw Siri Remote om verder te kijken in de beeld-in-beeldmodus.

Meer doen met beeld in beeld