Donkere modus gebruiken op een iPhone, iPad of iPod touch

Schakel de donkere modus in voor een geweldige kijkervaring, met name in omgevingen met weinig licht.

Donkere modus inschakelen

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Beeldscherm en helderheid'.
  2. Selecteer 'Donker’ om de donkere modus in te schakelen.

Om de donkere modus vanaf het bedieningspaneel in of uit te schakelen, veegt u omlaag vanaf de rechterbovenkant van het scherm en houdt u de helderheidsregelaar  ingedrukt. Tik vervolgens op  'Donkere modus aan’ of  'Donkere modus uit'.

U kunt ook instellen dat de donkere modus automatisch bij zonsondergang of op een specifiek tijdstip wordt ingeschakeld. Ga naar 'Instellingen' > 'Beeldscherm en helderheid' en selecteer 'Automatisch'. Tik op 'Opties' om een schema in te stellen voor de donkere modus.