Donkere modus gebruiken op een iPhone, iPad of iPod touch

Schakel de donkere modus in voor een prettige kijkervaring bij weinig licht.

Donkere modus inschakelen

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Scherm en helderheid'.
  2. Selecteer 'Donker' om de donkere modus in te schakelen.

U kunt de donkere modus ook inschakelen vanuit het bedieningspaneel. Open het bedieningspaneel, houd de helderheidsregelaar ingedrukt  en tik vervolgens op 'Donkere modus Aan'  of 'Donkere modus Uit' . Lees hoe u het bedieningspaneel op een iPhone of iPod touch, of op een iPad gebruikt.

Als u de donkere modus bij zonsondergang of op een bepaald tijdstip automatisch wilt inschakelen, gaat u naar 'Instellingen' > 'Scherm en helderheid' en selecteert u 'Automatisch'. Tik vervolgens op 'Opties' om een schema in te stellen voor de donkere modus.