Donkere modus gebruiken op een iPhone en iPad

Schakel de donkere modus in voor een prettige kijkervaring bij weinig licht.

Instellingen voor 'Beeldscherm en helderheid' met opties voor 'Weergave' en 'Helderheid'

Donkere modus inschakelen in 'Instellingen' of het bedieningspaneel

1. Ga naar 'Instellingen' en tik op 'Beeldscherm en helderheid'.
  2. Selecteer 'Donker' om de donkere modus in te schakelen.

Donkere modus in- en uitschakelen in het bedieningspaneel:

1. Ga naar 'Instellingen' en tik op 'Bedieningspaneel'.
  2. Tik op de knop 'Voeg toe' naast 'Donkere modus' om deze toe te voegen aan het bedieningspaneel.

Lees hoe u het bedieningspaneel gebruikt op uw iPhone of iPad.

Instellen dat de donkere modus automatisch wordt ingeschakeld

1. Ga naar 'Instellingen' en tik op 'Beeldscherm en helderheid'.
  2. Selecteer 'Automatisch'.
  3. Tik op 'Opties' om een schema in te stellen voor de donkere modus.

Lees hoe u de donkere modus op uw Mac gebruikt.