Het 23,7-inch LG UltraFine 4K-display gebruiken met uw Mac of iPad Pro

Lees hier meer over het 23,7-inch LG UltraFine 4K-display en hoe u het gebruikt met uw Mac of iPad Pro.

Over het LG UltraFine 4K-display

Het 23,7-inch LG UltraFine 4K-display heeft een resolutie van 3840 x 2160, een breed kleurenspectrum (P3), een helderheid van 500 cd/m² en ingebouwde stereoluidsprekers. Dankzij de integratie met macOS kunt u het volume en de helderheid van het beeldscherm aanpassen zonder dat daar fysieke knoppen op het beeldscherm voor nodig zijn.

Als u het beeldscherm aansluit met behulp van de Thunderbolt 3het Thunderbolt 3 logo-kabel (USB-C, inbegrepen), voorziet het een MacBook Pro of MacBook Air van maximaal 85 W laadvermogen. Het beeldscherm heeft twee Thunderbolt 3-poorten (USB-C) en één van deze kunt u gebruiken om een ander 4K-beeldscherm aan te sluiten.

Als u het beeldscherm aansluit met behulp van één USB-Chet USB logo-kabel (inbegrepen), voorziet het een MacBook of iPad Pro van maximaal 85 W laadvermogen. Het beeldscherm heeft drie USB-C-poorten en twee Thunderbolt 3-poorten (USB-C) die fungeren als downstreampoorten (USB-C, 5 Gbps), waarmee u compatibele apparaten en accessoires kunt aansluiten en van stroom kunt voorzien.

Systeemvereisten en compatibele Mac-modellen

Het LG Ultrafine 4K-display vereist een Mac met USB-C-poort of Thunderbolt 3-poort (USB-C) met macOS Mojave 10.14.5 of hoger, of een iPad Pro met USB-C-poort.

Het LG Ultrafine 4K-display ondersteunt een resolutie van 3840 x 2160 bij 60 Hz op deze apparaten:

Lees hier hoe u de resolutie van het beeldscherm aanpast.

Als u problemen hebt met het aansluiten van het beeldscherm

• Hulp bij videoproblemen als u nog steeds geen beeld krijgt wanneer u de juiste kabel gebruikt.
  • Als het LG UltraFine 4K-display niet inschakelt of als u geen beeld ziet nadat u de stappen in het bovenstaande artikel hebt gevolgd, neemt u contact op met LG om service te krijgen voor uw beeldscherm.
  • U kunt de gebruikershandleiding voor het LG UltraFine 4K-display downloaden van de LG-supportpagina.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.