Apple cryptografische modules met FIPS-validatie v9.0 voor Intel voor macOS Mojave 10.14

Lees hier meer over de cryptografische modules voor macOS Mojave 10.14: Apple CoreCrypto Module v9.0 voor Intel en Apple CoreCrypto Kernel Module v9.0 voor Intel.

De cryptografische modules voor macOS Mojave, Apple CoreCrypto Module v9.0 voor Intel en Apple CoreCrypto Kernel Module v9.0 voor Intel, vereisen geen configuratie in 'FIPS-modus' om te voldoen aan FIPS 140-2 op apparaten met macOS Mojave 10.14.

Raadpleeg de Crypto Officer Role Guide for FIPS 140-2 Compliance for Intel for macOS Mojave 10.14 (pdf) voor de volledige instructies voor het juiste gebruik van de modules.

Gerelateerde validatie (Module in Process)

Andere besturingssystemen

Raadpleeg deze artikelen voor meer informatie over productbeveiliging, validaties en richtlijnen voor:

Publicatiedatum: