Beveiligingscertificering van producten, validaties en richtlijnen voor T2-firmware

Dit artikel bevat referenties voor de certificering van de belangrijkste producten, cryptografische validaties en beveiligingsrichtlijnen voor T2-firmware. Neem bij vragen contact met ons op via security-certifications@apple.com.

Validatie van cryptografische modules

Alle Apple FIPS 140-2 Conformance Validation Certificates staan op de CMVP-leverancierspagina. Apple neemt actief deel aan de validatie van de modules CoreCrypto en CoreCrypto Kernel voor elke belangrijke release van T2-firmware. Validatie kan alleen worden uitgevoerd op een definitieve releaseversie van de module en kan alleen formeel worden ingediend na de openbare release van het OS. CMVP houdt nu de validatiestatus bij van cryptografische modules in twee afzonderlijke lijsten, afhankelijk van hun huidige status. De modules beginnen in de Implementation Under Test List en gaan vervolgens naar de Modules in Process List.

T2-firmware (2018)

Apple neemt actief deel aan de validatie van de CoreCrypto v9.0-modules die worden gebruikt in T2-firmware, die later in 2018 verkrijgbaar is.

Andere besturingssystemen

Raadpleeg deze artikelen voor meer informatie over productbeveiliging, validaties en richtlijnen voor: