De instellingen voor de Powerbeats Pro veranderen

De Powerbeats Pro een andere naam geven, de microfoon instellen op links of rechts, of Auto Play uitschakelen.

De Powerbeats Pro een naam geven

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' op uw iOS-apparaat.
  2. Tik op het blauwe infosymbool  naast uw Powerbeats Pro in de lijst met apparaten.
  3. Tik op 'Naam'.
  4. Wijzig de naam van uw apparaat.

Lees hier hoe u de Powerbeats Pro een naam geeft met de Beats-app voor Android.

De microfoon instellen op 'Links', 'Rechts' of 'Automatisch'

Elk Powerbeats Pro-oortje heeft een ingebouwde microfoon waarmee u kunt bellen en Siri kunt gebruiken. De microfoon staat standaard ingesteld op 'Automatisch' zodat beide oortjes als microfoon kunnen dienen. Als u maar één oortje gebruikt, dan fungeert deze als microfoon.

U kunt de microfoon ook instellen op 'Altijd links' of 'Altijd rechts'. Hiermee wordt de microfoon ingeschakeld op het linker- of rechteroortje. Dat oortje fungeert dan als microfoon, zelfs als u het uit uw oor verwijdert of in de case stopt. De instellingen van de microfoon veranderen:

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' op uw iOS-apparaat.
  2. Tik op het blauwe infosymbool  naast uw Powerbeats Pro in de lijst met apparaten.
  3. Tik op 'Microfoon'.
  4. Tik op de gewenste optie voor de microfoon.

Auto Play in- of uitschakelen

Uw Powerbeats Pro detecteren standaard of u ze al dan niet in uw oren draagt en ontvangen de audio van het apparaat. Als u een van de Powerbeats Pro-oortjes uit uw oor haalt, wordt het afspelen gepauzeerd en hervat. Als u beide Powerbeats Pro-oortjes uit uw oren haalt, wordt het afspelen gestopt (en niet meer hervat). Als Auto Play is ingeschakeld en u de oortjes niet draagt, wordt de audio via de luidsprekers van uw apparaat afgespeeld.

Als u Auto Play uitschakelt, speelt alle audio naar uw Powerbeats Pro of u deze nu draagt of niet.

Auto Play in- of uitschakelen:

1. Ga naar 'Instellingen' > 'Bluetooth' op uw iOS-apparaat.
  2. Tik op het blauwe infosymbool  naast uw Powerbeats Pro in de lijst met apparaten.
  3. Tik op de schuifknop naast 'Automatische oordetectie'.