De Pride-wijzerplaat toevoegen op uw Apple Watch

Vier Pride met een nieuwe Apple Watch-wijzerplaat. U kunt de wijzerplaat wijzigen via de tab 'Wijzerplaten' in de Watch-app op uw iPhone of direct vanaf uw Apple Watch.

Wijzerplaten op iPhone

De Pride-wijzerplaat toevoegen via de iPhone

1. Controleer of er updates zijn voor iOS en watchOS. Om de Pride-wijzerplaat te installeren, hebt u iOS 11.4 en watchOS 4.3.1 nodig.
  2. Open de Apple Watch-app op uw iPhone.
  3. Tik op de tab 'Wijzerplaten'.
  4. Tik onder 'Pride' of 'Nieuw in watchOS' op de Pride-wijzerplaat.
  5. Tik op 'Voeg toe'. De wijzerplaat verschijnt automatisch op uw Apple Watch.

De Pride-wijzerplaat toevoegen via de Apple Watch

1. Druk op de Digital Crown om naar de wijzerplaat te gaan.
  2. Druk stevig op het scherm, veeg helemaal naar rechts en tik op .
  3. Draai aan de Digital Crown om de Pride-wijzerplaat weer te geven.
  4. Tik op de Pride-wijzerplaat. De wijzerplaat verschijnt automatisch op uw Apple Watch.

Lees hier hoe u de wijzerplaat van uw Apple Watch verandert of aanpast.