Uw Apple ID-saldo verhogen

Uw geregistreerde betaalmethode gebruiken om uw Apple ID-saldo te verhogen. U kunt het saldo gebruiken om iCloud-opslag, items uit de App Store en meer te kopen.

Voordat u uw Apple ID-saldo kunt verhogen, moet u een geldige betaalmethode hebben opgegeven. Lees hier welke betaalmethoden u kunt gebruiken met uw Apple ID. Of lees meer over het aanmaken van een Apple ID als u er nog geen hebt.

Het is niet in alle landen of regio's mogelijk om het saldo van uw Apple ID te verhogen. Hier leest u of het in uw land of regio mogelijk is om uw saldo te verhogen en welke betaalmethoden u daarvoor kunt gebruiken.

Uw Apple ID-saldo verhogen op een iPhone, iPad of iPod touch

1. Open de App Store-app.
  2. Tik op uw foto of op de knop 'Log in'  bovenaan het scherm.
  3. Tik op 'Verhoog Apple ID-saldo'.
    iPhone met de functie 'Verhoog Apple ID-saldo'.
  4. Tik op het bedrag dat u wilt toevoegen of tik op 'Anders' om een specifiek bedrag in te voeren.
    iPhone met bedragen die u kunt toevoegen aan uw Apple ID-saldo.
  5. Tik op 'Volgende' en bevestig vervolgens uw selectie. Bij sommige betaalmethoden wordt u mogelijk gevraagd om uw aankoop te verifiëren met behulp van een sms-bericht of een andere methode.

Nadat u de betaling hebt geautoriseerd, wordt het bedrag toegevoegd aan uw Apple ID-saldo. U kunt het saldo gebruiken om aankopen te doen in de App Store of andere Apple voorzieningen of om meer iCloud-opslag te kopen.

In sommige landen en regio's heeft de functie 'Verhoog Apple ID-saldo' mogelijk een andere naam.

Uw Apple ID-saldo verhogen op een Mac of pc

Als u macOS Catalina of hoger gebruikt, gebruikt u de App Store. Als u een lagere versie van macOS gebruikt of als u een pc gebruikt, gebruikt u iTunes.

1. Open de App Store op uw Mac. Open iTunes voor Windows op een pc. Log in met uw Apple ID als u dat nog niet hebt gedaan.
  2. Open de pagina 'Accountinformatie'. Dit doet u als volgt:
    • Op een Mac: kies in de menubalk bovenaan het scherm 'Store' > 'Toon mijn account'. Klik vervolgens op 'Bekijk informatie' bovenaan het scherm.
    • Op een pc: kies bovenaan in het iTunes-venster 'Account' > 'Mijn account tonen'. Log in met uw Apple ID en klik vervolgens op 'Account tonen'.
  3. Scrol op de pagina 'Accountinformatie' naar het gedeelte 'Apple ID-account' en klik op 'Verhoog Apple ID-saldo'.
    De pagina 'Accountinformatie' met de optie 'Verhoog Apple ID-saldo'.
  4. Klik op het bedrag dat u wilt toevoegen of klik op 'Anders' om een specifiek bedrag in te voeren.
    Schermafbeelding van de App Store op een Mac met de bedragen die u kunt toevoegen aan uw Apple ID-saldo.
  5. Klik op 'Volgende' en bevestig vervolgens uw selectie. Bij sommige betaalmethoden wordt u mogelijk gevraagd om uw aankoop te verifiëren met behulp van een sms-bericht of een andere methode.

Nadat u de betaling hebt geautoriseerd, wordt het bedrag toegevoegd aan uw Apple ID-saldo. U kunt het saldo gebruiken om aankopen te doen in de App Store of andere Apple voorzieningen of om meer iCloud-opslag te kopen.

In sommige landen en regio's heeft de functie 'Verhoog Apple ID-saldo' mogelijk een andere naam.