Uw Beats-oortjes opnieuw instellen

Als u geluids-, Bluetooth- of oplaadproblemen hebt met uw oortjes, kunt u proberen deze opnieuw in te stellen.

Powerbeats Pro opnieuw instellen

1. Plaats beide oortjes in de case. Laat de case open.
  2. Houd de systeemknop op de case vijftien seconden ingedrukt of tot het ledlampje rood en wit knippert.
    Powerbeats Pro-indicatielampje
  3. Laat de systeemknop los.

Het ledlampje blijft wit knipperen, wat betekent dat u de Powerbeats Pro opnieuw kunt koppelen met uw iPhone, Mac, Android-apparaat of ander apparaat.

Powerbeats3 opnieuw instellen

1. Houd de aan/uit-knop en de volume-omlaagknop tien seconden ingedrukt.
    Powerbeats3 aan/uit-knop en volume-omlaagknop
  2. Laat de knoppen los wanneer het ledlampje knippert. De oortjes zijn nu opnieuw ingesteld en klaar om weer te worden geconfigureerd voor je apparaten.

Powerbeats2 opnieuw instellen

1. Sluit je Powerbeats2 Wireless aan op een voedingsbron.
  2. Houd de aan/uit/verbinden-knop en de volume-omlaagknop tien seconden ingedrukt en laat de knoppen daarna los.
    Powerbeats2 aan/uit-knop en volume-omlaagknop

BeatsX opnieuw instellen

1. Houd de aan/uit-knop en de volume-omlaagknop tien seconden ingedrukt.
    BeatsX aan/uit-knop en volume-omlaagknop
  2. Laat de knoppen los wanneer het ledlampje knippert. De oortjes zijn nu opnieuw ingesteld en klaar om weer te worden geconfigureerd voor je apparaten.

Andere dingen die u kunt proberen

Hebt u nog steeds problemen met de oortjes? Probeer het volgende: