Over software-updates voor Apple TV 4K en Apple TV HD

Ontdek de nieuwste functies van tvOS die beschikbaar zijn op Apple TV 4K en Apple TV HD.

Nieuw in tvOS 14.4

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 14.3

• Apple TV-app:1 Ontdek en bekijk al uw favoriete Apple Originals gemakkelijk op een nieuw, speciaal tabblad van Apple TV+.
  • Apple Fitness+:2 Blijf actief met een nieuwe fitnesservaring op het grote scherm, mogelijk gemaakt door Apple Watch. Fitness+ biedt onbeperkte toegang tot professionele work-outs van toonaangevende trainers, met wekelijks nieuwe work-outs.
  • Apple One:3 Kies voor Apple TV+, Apple Music, Apple Arcade, Apple Fitness+ en meer in één eenvoudig abonnement. U kunt zich aanmelden door in Instellingen op uw Apple apparaat naar 'Abonnementen' te gaan.

1. De Apple TV-app en sommige functies van de Apple TV-app zijn niet in alle landen en regio's beschikbaar. Kijk wat er in uw land of regio beschikbaar is.

2. Fitness+ is alleen beschikbaar in bepaalde landen of regio's. Lees hier waar Fitness+ beschikbaar is.

3. Bekijk of Apple One in uw land of regio beschikbaar is. Als Apple News+ beschikbaar is in uw land of regio, geldt dit ook voor het Premier-abonnement van Apple One.

tvOS 14.2

• HomePod-thuisbioscoop: Sluit de HomePod aan op Apple TV 4K en geniet van stereo, surround sound en Dolby Atmos-audio. Voeg een tweede HomePod toe voor een meeslepender geluidsveld met echt stereogeluid.
  • Apple One:* Kies voor Apple TV+, Apple Music, Apple Arcade, Apple Fitness+ (beschikbaar vanaf eind 2020) en meer in één eenvoudig abonnement. Deel uw abonnement met andere gezinsleden terwijl u op al uw apparaten persoonlijke toegang hebt tot elke service. Ga voor meer informatie naar 'Instellingen' > 'Gebruikers en accounts' > [uw account] > 'Abonnementen'.

Bekijk of Apple One in uw land of regio beschikbaar is. Als Apple News+ beschikbaar is in uw land of regio, geldt dit ook voor het Premier-abonnement van Apple One.

tvOS 14.0.2

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 14.0.1

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 14

• Deel audio: Geniet samen met een vriend van films en tv-programma's zonder dat anderen om u heen daar last van hebben. Sluit twee sets AirPods of compatibele Beats-producten aan op uw Apple TV 4K om samen te kijken, terwijl u elk uw eigen volume kunt regelen.
  • Beeld in beeld: Bekijk een film terwijl u het laatste sportnieuws in de gaten houdt, kijk naar de weersverwachting terwijl u een tv-serie bingewatcht of speel een videogame terwijl u gameplay van uw favoriete gamer bekijkt. Nu met ondersteuning voor apps van andere makers.
  • Woning: Ontvang een melding wanneer iemand aanbelt en kijk wie er voor de deur staat. Of vraag Siri om een van uw HomeKit-camera's te laten zien en scènes te activeren in de nieuwe Woning-weergave in het bedieningspaneel.
  • Meerdere gebruikers bij het gamen: Schakel tussen gebruikers in het bedieningspaneel om de status en prestaties van games en uw gamevrienden te zien. Ga daarna verder waar u was gebleven met 'Speel verder' in Apple Arcade.*
  • Gamecontrollers: Apple TV ondersteunt nu nog meer controllers, zoals de Xbox Elite Wireless Controller Series 2 en Xbox Adaptive Controllers. U kunt nu in Instellingen ook aangepaste knoptoewijzingen maken voor uw controllers.
  • Schermbeveiligingen: Dwaal rond door de ruimte, verken het luchtruim of ga diepzeeduiken. De keuze is aan u. Selecteer in 'Instellingen' welke luchtopnames u afwisselend op het scherm wilt zien.
  • AirPlay: Gebruik AirPlay om materiaal uit de Foto's-app op uw iPhone naar uw Apple TV 4K te streamen, zodat u uw favoriete foto's en video's in 4K-resolutie kunt delen.

* De beschikbaarheid van Apple Arcade en de functie Apple Arcade kunnen per land of regio verschillen.

tvOS 13.4.8

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 13.4.6

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 13.4.5

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 13.4

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 13.3.1

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 13.3

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 13.2

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 13

• Beginscherm: Bekijk in een schermvullende weergave voorvertoningen van onder andere nieuwe films, populaire muziek en topgames wanneer u een app markeert op de bovenste rij. Veeg omhoog om audio te horen en selecties te maken.
  • Meerdere gebruikers: Ervaar Apple TV op maat met onder andere uw eigen 'Volgende'-lijst in de Apple TV-app en afspeellijsten in Apple Music. Nodig gebruikers uit met uw Apple TV of de Woning-app om aan de slag te gaan
  • Bedieningspaneel: Houd de knop 'TV' op de Siri Remote ingedrukt om van gebruiker te wisselen, audiobronnen te wijzigen, toegang tot muziek te krijgen en de Apple TV in de sluimerstand te zetten.
  • Apple Arcade:* Geniet van onbeperkte toegang tot ruim 100 nieuwe games op uw Apple apparaten. Van meeslepende nieuwe werelden tot verpletterende geluidseffecten: met Apple TV is de ervaring op het grote scherm levensecht.
  • Gamecontrollers: Speel games met populaire controllers, zoals de PlayStation DualShock 4 en de Xbox draadloze controller met Bluetooth.
  • Apple Music: Luister naar uw lievelingsmuziek met perfect getimede songteksten. Veeg door de songteksten en ga met één klik naar het couplet dat u zoekt.
  • Schermbeveiligingen: Geniet van schitterende nieuwe video's van onderwaterlandschappen over de hele wereld. Tik op de Siri Remote om de locatie te zien of veeg om naar de volgende te gaan.

*De beschikbaarheid van Apple Arcade en de functie Apple Arcade kan per land of regio verschillen. Lees hier wat er in uw land of regio beschikbaar is.

tvOS 12.4.1

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 12.4

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 12.3

Deze update bevat naast algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen de volgende functie:

• Apple TV-app:* De splinternieuwe Apple TV-app bevat al uw favoriete programma's en films op één plek, zodat u ze op al uw apparaten kunt bekijken. Abonneer u alleen op de Apple TV-kanalen die u wilt bekijken. Blader in de iTunes Store door duizenden titels die u kunt kopen of huren. Krijg aanbevelingen voor programma's en films op basis van alles wat u al hebt bekeken.

*De Apple TV-app en sommige functies van de Apple TV-app zijn niet in alle landen en regio's beschikbaar. Lees hier wat er in uw land of regio beschikbaar is.

tvOS 12.2.1

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 12.2

Deze update bevat naast algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen de volgende functies:

*De beschikbaarheid en functies van Siri verschillen per land en regio.

tvOS 12.1.2

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 12.1.1

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 12.1

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 12.0.1

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 12

tvOS 11.4.1

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 11.4

Deze update bevat naast algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen de volgende functie:

tvOS 11.3

*De beschikbaarheid en functies van Siri verschillen per land en regio.

tvOS 11.2.6

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 11.2.5

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 11.2.1

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 11.2

Deze update bevat naast algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen de volgende functies:

• Apple TV App: nu beschikbaar in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. In de Verenigde Staten kunt u op het nieuwe tabblad 'Sports' bladeren naar live- en aanstaande wedstrijden. Ook kunt u uw favoriete teams kiezen om automatisch wedstrijden toe te voegen aan 'Up Next' en om meldingen te ontvangen.
  • Amazon Prime Video: nu beschikbaar in de App Store voor Apple TV. Geniet van Prime Originals, populaire films en series.
  • Video afspelen: op Apple TV 4K kunt u video's afspelen in de oorspronkelijke beeldsnelheid en het oorspronkelijke dynamische bereik.
  • Toegankelijkheid: Navigatie- en leesverbeteringen voor VoiceOver, inclusief een VoiceOver-rotoritem met 'Volg focus' en een optie 'Scherm oplezen na vertraging' beschikbaar in alle navigatiemodi. Consistentie van tekstinvoer bij dicteren is ook verbeterd.

tvOS 11.1

Deze update bevat naast algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen de volgende functie:

tvOS 11

• 4K en HDR (High Dynamic Range): geniet van een bioscoopbeleving op een Apple TV 4K met scherpe, heldere beelden en levensechte kleuren.
  • Apple TV App: nu beschikbaar in Australië en Canada, de Apple TV App bevat al uw programma's en films op één plaats. Blijf naar uw favoriete programma's en films kijken en zie wat nieuw en populair is.
  • Eén beginscherm: alle apps en beginschermen zijn identiek op al uw Apple TV's door gewoon in te loggen bij iCloud.
  • Bedien uw Apple TV via het bedieningspaneel: In iOS 11 kunt u nu een Apple TV bedienen via het bedieningspaneel op al uw iOS-apparaten.
  • AirPods: als uw AirPods gekoppeld zijn met een iOS-apparaat dat bij iCloud is ingelogd, kunt u deze automatisch verbinden met de Apple TV.
  • Weergave: Wijzig de achtergrondweergave van uw Apple TV automatisch van licht naar donker op basis van het tijdstip van de dag.
  • Weergavetalen: Apple TV ondersteunt nu talen die van rechts naar links worden geschreven, zoals Arabisch en Hebreeuws.
  • Toegankelijkheid: Apple TV is compatibel met meer dan 70 vernieuwbare brailleleesregels.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.