Over software-updates voor Apple TV 4K en Apple TV (4e generatie)

Ontdek de nieuwste functies van tvOS die beschikbaar zijn op Apple TV 4K en Apple TV (4e generatie).

Nieuw in tvOS 11.4.1

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 11.4

Deze update bevat naast algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen de volgende functie:

tvOS 11.3

*De beschikbaarheid en de functies van Siri verschillen per land en regio.

tvOS 11.2.6

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 11.2.5

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 11.2.1

Deze update bevat algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen.

tvOS 11.2

Deze update bevat naast algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen de volgende functies:

• Apple TV-app: nu beschikbaar in Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. In de Verenigde Staten kunt u op het nieuwe tabblad 'Sports' bladeren naar live- en aanstaande wedstrijden. Ook kunt u uw favoriete teams kiezen om automatisch wedstrijden toe te voegen aan 'Up Next' en om meldingen te ontvangen.
  • Amazon Prime Video: nu beschikbaar in de App Store voor Apple TV. Geniet van Prime Originals, populaire films en series.
  • Video afspelen: op Apple TV 4K kunt u video's afspelen in de oorspronkelijke beeldsnelheid en het oorspronkelijke dynamische bereik.
  • Toegankelijkheid: Navigatie- en leesverbeteringen voor VoiceOver, inclusief een VoiceOver-rotoritem met 'Volg focus' en een optie 'Scherm oplezen na vertraging' beschikbaar in alle navigatiemodi. Consistentie van tekstinvoer bij dicteren is ook verbeterd.

tvOS 11.1

Deze update bevat naast algemene prestatie- en stabiliteitsverbeteringen de volgende functie:

tvOS 11

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Aan het gebruik van internet zijn risico’s verbonden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Andere bedrijfs- en productnamen zijn mogelijk handelsmerken van de respectievelijke eigenaars.