Songteksten bekijken en meezingen in Apple Music op je iPhone of iPad

Luister naar je favoriete nummers en volg de songtekst met perfect getimede songteksten die de regels en het ritme volgen. Pas de stem aan zodat je kunt meezingen met je favoriete muziek. Allemaal met je Apple Music-abonnement.

Songteksten bekijken op je iPhone of iPad

1. Open de Apple Music-app.

2. Speel een nummer af uit de Apple Music-catalogus.

3. Tik onderaan het scherm op het nummer dat wordt afgespeeld.

4. Tik onderaan het scherm op 'Songtekst'de knop 'Songtekst' om songteksten weer te geven of te verbergen.

ios-16-iphone-14-pro-music-now-playing-lyrics-callout
    • Indien beschikbaar worden tijdgesynchroniseerde songteksten automatisch op je scherm weergegeven.

• Als tijdgesynchroniseerde songteksten niet beschikbaar zijn, zie je in plaats daarvan mogelijk de volledige songtekst van het nummer.

Als je geen songteksten ziet op je iPhone of iPad

Als de knop 'Songtekst' de knop 'Songtekst' grijs wordt weergegeven, speel je een nummer af dat niet uit de catalogus van Apple Music afkomstig is, is er geen songtekst beschikbaar voor dat nummer of ben je niet verbonden met het internet.

Apple Music Sing gebruiken op je iPhone of iPad

1. Open de Apple Music-app.

2. Speel een nummer af uit de Apple Music-catalogus.

3. Tik op het nummer dat wordt afgespeeld.

4. Tik onderaan het scherm op 'Songtekst'de knop 'Songtekst'.

5. Tik op de microfoonknop 'Stemvolume'. Zie je de microfoonknop niet?

ios-16-iphone-14-pro-music-now-playing-lyrics-vocal-volume-callout
  6. Sleep de schuifknop omhoog of omlaag om de stem aan te passen.

Heb je een Apple TV 4K (3e generatie)? Lees hoe je je iPhone- of iPad-camera kunt gebruiken om jezelf op je tv-scherm te zien zingen.

Als je de microfoonknop niet ziet

Apple Music Sing wordt ondersteund op de volgende iPhone- en iPad-modellen:

Tik eerst op de microfoonknop op je iPhone of iPad als je AirPlay naar je HomePod wilt streamen.

Als je een ondersteunde iPhone of iPad gebruikt en de microfoonknop niet ziet, is Apple Music Sing mogelijk niet beschikbaar voor dat nummer.

Een probleem met songteksten melden

1. Houd tijdens het bekijken van tijdgesynchroniseerde songteksten een couplet ingedrukt.

2. Tik in het deelpaneel dat verschijnt op de regels die je wilt melden.

3. Scrol naar de onderkant van het deelpaneel en tik op 'Meld een probleem'.

4. Volg de stappen op het scherm om je probleem te melden.

Songteksten bekijken op andere apparaten

De beschikbaarheid van Apple Music kan per land of regio verschillen. Lees wat er in jouw land of regio beschikbaar is.

Umbrella (feat. JAY Z), tekst door: Christopher Stewart, Terius Nash, Thaddis Harrell, Shawn Carter