Volume Purchase Program-inkopers uitnodigen voor Apple School Manager of Apple Business Manager

Als er inkopers van het Volume Purchase Program zijn die niet waren opgenomen in de upgrade naar Apple School Manager of Apple Business Manager, kunt u ze alsnog uitnodigen voor uw organisatie.

Dit zijn de stappen om een Volume Purchase Program-account uit te nodigen voor uw organisatie. Als u een nieuwe account wilt toevoegen, leest u hier hoe u een nieuwe gebruiker toevoegt in Apple School Manager of hoe u een nieuwe gebruiker toevoegt in Apple Business Manager.

1. Log in bij Apple School Manager of Apple Business Manager.
  2. Klik op 'Instellingen'.
  3. Onder 'Instellingen onderwijsorganisatie' of 'Instellingen organisatie' kiest u 'Inschrijvingsinformatie'.
  4. Als u geen veld ziet voor belastingstatus, gaat u naar stap 5. Als u een veld ziet voor belastingstatus, maar de status niet goedgekeurd of nog in behandeling is, gaat u naar 'Apps en boeken' om uw belastinggegevens in te voeren.
  5. Klik onderaan de pagina op 'Nodig VPP-programmafacilitator uit'.
  6. Voer de Apple ID van de Volume Purchase Program-account die u wilt uitnodigen in Apple School Manager of Apple Business Manager in en klik op 'Nodig uit'.

De gebruiker ontvangt een e-mail met een koppeling om lid te worden van uw organisatie. Na het inloggen bij Apple School Manager of Apple Business Manager wordt de gebruiker gevraagd om de account te upgraden. Na de upgrade kan de gebruiker Apple School Manager of Apple Business Manager gebruiken en de account wordt nu weergegeven als 'Materiaalmanager' voor uw hoofdlocatie.

In aanmerking komende accounts

U kunt de volgende accounts uitnodigen voor Apple School Manager of Apple Business Manager:

• Programmafacilitators: Deze accounts zijn vóór februari 2014 aangemaakt. Ze kunnen inloggen bij de Volume Purchase Program-winkel, maar niet in de Apple Deployment Programs
  • Agentaccounts: deze accounts zijn gebruikt voor inschrijving bij Volume Purchase Program voor onderwijsinstellingen of bedrijven op de website van Apple Deployment Programs in februari 2014 of later.
  • Beheerdersaccounts: deze accounts zijn aangemaakt op de website van Apple Deployment Programs, maar worden alleen gebruikt voor het Volume Purchase Program voor onderwijsinstellingen en bedrijven.

U kunt alleen accounts uitnodigen die voldoen aan de volgende vereisten:

• De inkoper is van hetzelfde inschrijvingstype (Onderwijs of Bedrijven)
  • Inkoper gebruikt dezelfde D-U-N-S-nummers (uitsluitend Bedrijven)
  • De inkoper komt uit hetzelfde land of dezelfde regio
  • De inkoper gebruikt dezelfde belastinggegevens
  • De inkoper heeft toegang tot Volume Purchase Program voor onderwijsinstellingen of bedrijven en is nog geen beheerde Apple ID
  • De inkoper heeft nooit toegang gehad tot het Device Enrollment Program