VPP-inkopers (Volume Purchase Program) uitnodigen voor Apple School Manager of Apple Business Manager

Als er VPP-inkopers zijn die niet zijn meegenomen bij de upgrade naar Apple School Manager of Apple Business Manager, leest u hier hoe u deze uitnodigt voor uw organisatie.

Volg deze stappen om een account voor alleen VPP toe te voegen aan uw organisatie. Als u een nieuwe account wilt toevoegen, leest u hier hoe u een nieuwe gebruiker toevoegt in Apple School Manager of in Apple Business Manager.

1. Log in bij Apple School Manager of Apple Business Manager.
  2. Klik op 'Instellingen'.
  3. Onder 'Instellingen onderwijsorganisatie' of 'Instellingen organisatie' kiest u 'Inschrijvingsinformatie'.
  4. Klik onder aan de pagina op 'Nodig VPP-programmafacilitator uit'.
  5. Voer de Apple ID in van de VPP-account die u voor Apple School Manager of Apple Business Manager wilt uitnodigen en klik op 'Nodig uit'.

De gebruiker ontvangt een e-mail met een koppeling om lid te worden van uw organisatie. Na inloggen bij Apple School Manager of Apple Business Manager wordt de gebruiker gevraagd om zijn account te upgraden. Na de upgrade kan de gebruiker Apple School Manager of Apple Business Manager gebruiken en de account wordt nu weergegeven als 'Materiaalmanager' voor uw hoofdlocatie.

In aanmerking komende accounts

U kunt de volgende accounts uitnodigen voor Apple School Manager of Apple Business Manager:

• Programmafacilitators: Deze accounts zijn vóór februari 2014 aangemaakt. Zij kunnen wel inloggen bij de VPP Store, maar niet bij Apple Deployment Programs.
  • Agent-accounts: Deze accounts werden vanaf februari 2014 gebruikt voor inschrijving bij VPP voor het onderwijs of voor bedrijven op de Apple Deployment Programs-website.
  • Admin-accounts: Deze accounts zijn aangemaakt op de Apple Deployment Programs-website, maar worden alleen gebruikt voor VPP voor het onderwijs of voor bedrijven.

U kunt alleen accounts uitnodigen die voldoen aan de volgende vereisten:

• De inkoper is van hetzelfde inschrijvingstype (Onderwijs of Bedrijven)
  • De inkoper komt uit hetzelfde land
  • De inkoper gebruikt dezelfde belastinggegevens
  • De inkoper heeft toegang tot VPP voor het onderwijs of voor bedrijven en is niet reeds een beheerde Apple ID
  • De inkoper heeft nooit eerder toegang gehad tot het DEP (Device Enrollment Program)