Nieuw in Numbers voor Mac

Informatie over de nieuwe functies in Numbers 6.1 voor Mac.

Koppelingen naar werkbladen maken

Maak koppelingen aan van tekst naar andere werkbladen in uw spreadsheet.

Meer informatie

Nieuwe manieren om de tekststijl te wijzigen

Laat uw tekst opvallen door deze te vullen met verlooptinten of afbeeldingen.

Meer informatie

Verbeterde bewerkingsmogelijkheden voor tabellen

Voeg rijen toe aan gefilterde tabellen.

En verder

• Opmerkelijk verbeterde nauwkeurigheid bij gebruikmaking van de verbeterde 128-bits rekenengine. Meer informatie
  • Plaats afbeeldingen, vormen en vergelijkingen regelgebonden in tekstvelden zodat deze meebewegen met de tekst. Meer informatie
  • Door gebruik te maken van gezichtsdetectie worden personen op foto's op intelligente wijze gepositioneerd in plaatsaanduidingen en objecten.
  • Verbeterde prestaties tijdens het bewerken en sorteren van tabellen.

Volledige stapsgewijze instructies en informatie over alle functies in Numbers voor Mac.

Nieuw in Numbers 6.0 voor Mac

• De prestaties en bruikbaarheid van slimme categorieën zijn verbeterd.
  • Bewaar aangepaste vormen die automatisch worden gesynchroniseerd op al uw apparaten met iCloud. Meer informatie
  • Maak sjablonen aan om te gebruiken als een model voor nieuwe spreadsheets en open ze op elk apparaat met iCloud. Meer informatie
  • Verbeterde prestaties bij samenwerking aan spreadsheets.
  • Wijzig gegroepeerde objecten terwijl u samenwerkt.
  • Verbeterde import van Excel- en CSV-bestanden.
  • Ondersteuning voor verticale tekst in vormen en tekstvakken voor Chinees, Japans en Koreaans. Meer informatie

Nieuw in Numbers 5.2 voor Mac

• Gebruik slimme categorieën om tabellen snel te organiseren en samen te vatten voor nieuwe inzichten. Meer informatie
  • Gebruik de donkere modus om Numbers een dramatisch donker uiterlijk te geven. Vereist macOS Mojave Meer informatie
  • Met de ondersteuning voor Continuïteitscamera kunt u een foto maken of een document scannen met uw iPhone of iPad. Vervolgens verschijnt deze foto of scan automatisch in de spreadsheet op uw Mac. Vereist macOS Mojave en iOS 12Meer informatie
  • U kunt direct in een spreadsheet eenvoudig audio opnemen, bewerken en afspelen.
  • Verfraai uw spreadsheets met allerlei nieuwe, bewerkbare vormen.
  • Verbeteringen van de prestaties en stabiliteit.

Nieuw in Numbers 5.1 voor Mac

• De kolommen en staven met afgeronde hoeken geven diagrammen een nieuw uiterlijk.
  • Voeg fraaie wiskundige vergelijkingen toe in de LaTeX- of MathML-notatie.
  • Verfraai uw spreadsheets met allerlei nieuwe, bewerkbare vormen.
  • Verbeterde compatibiliteit met Microsoft Excel.
  • Verbeterde ondersteuning voor het importeren van CSV- en tekstbestanden.

Nieuw in Numbers 5.0 voor Mac

• Werk in realtime samen aan spreadsheets die in Box worden bewaard. Vereist macOS High SierraMeer informatie
  • Gebruik ringdiagrammen om gegevens op een aantrekkelijke nieuwe manier te visualiseren.
  • Verbeterde en aanpasbare import van CSV- en tekstgegevens, met ondersteuning voor aangepaste scheidingstekens en bestanden met een vaste breedte.
  • Voeg een interactieve afbeeldingengalerij toe waarmee u een verzameling foto's kunt bekijken.
  • Verfraai uw spreadsheets met allerlei nieuwe, bewerkbare vormen.
  • Extra opties voor het verkleinen van de bestandsgrootte van spreadsheets.
  • Volledige bidirectionele ondersteuning voor Arabisch en Hebreeuws. Meer informatie

Nieuw in Numbers 4.3 voor Mac

• Verbeteringen van de prestaties en stabiliteit.

Nieuw in Numbers 4.2 voor Mac

• Verfraai uw documenten met een bibliotheek met meer dan 500 professioneel getekende vormen. Meer informatie
  • Reageer op opmerkingen en neem deel aan gesprekken in een reeks. Meer informatie
  • Ondersteuning voor afdrukvoorbeelden in spreadsheets waar u samen met anderen aan werkt.
  • Bespaar tijd tijdens het typen dankzij de nieuwe opties voor autocorrectie en tekstvervanging. Meer informatie
  • De functie 'Voeg aandelenkoers in' en de functies 'Aandelen' en 'Valuta' retourneren nu gegevens over de sluiting van de vorige beursdag. Meer informatie

Nieuw in Numbers 4.1 voor Mac

• Voeg eenvoudig actuele of historische gegevens over aandelen toe aan spreadsheets. Meer informatie
  • Gebruik de nieuwe sjabloon 'Mijn aandelen' om eenvoudig uw portefeuille bij te houden1.
  • Open met een wachtwoord beveiligde spreadsheets snel met Touch ID op de nieuwe MacBook Pro met Touch Bar. Meer informatie
  • Zorg voor beter leesbare cirkeldiagrammen met de nieuwe toelichtingslijnen.
  • Vervang eenvoudig lettertypen in een hele spreadsheet.
  • Wanneer u samenwerkt aan een spreadsheet, kunt u nu werkbladen knippen, kopiëren, plakken en dupliceren.
  • Pas datums, tijden en valuta aan voor uw taal of regio.

1De sjabloon 'Mijn aandelen' is alleen beschikbaar als uw iOS-taal is ingesteld op Engels.

Nieuw in Numbers 4.0 voor Mac

• Samenwerking in realtime (bètafunctie)
    • Wijzig samen met anderen een spreadsheet in Numbers op de Mac, iPad, iPhone en op iCloud.com
    • Maak een spreadsheet openbaar of deel deze met specifieke personen
    • Bekijk wie er nog meer aan de spreadsheet werkt
    • Bekijk de cursors van andere deelnemers terwijl ze het document wijzigen
    • Meer informatie
  • Gebruik tabs om te werken met meerdere spreadsheets in één venster
  • Ondersteuning voor afbeeldingen met een breed kleurengamma