Nieuw in Numbers voor Mac

Lees hier meer over de nieuwe functies in Numbers 12.0 voor Mac.

• Kopieer een momentopname van tabelcellen zonder formules, categorieën of verborgen waarden.
  • Maak of open spreadsheets of voeg rijen toe aan een tabel met opdrachten in macOS Monterey.
  • Maak formules en vul cellen snel in met automatisch aanvullen met VoiceOver.

Volledige stapsgewijze instructies en informatie over alle functies in Numbers voor Mac.

Nieuw in Numbers 11.2 voor Mac

• Gebruik draaitabellen om snel gegevens samen te vatten, te groeperen en te herschikken om patronen en trends te verkennen.
  • Met radardiagrammen kunt u meerdere variabelen tegelijk visueel vergelijken om gemakkelijk overeenkomsten en verschillen in uw gegevens te laten zien.
  • U kunt dubbele vermeldingen en unieke waarden in uw gegevens zoeken met verbeterde filters, en met de nieuw ontworpen snelle filters kunt u eenvoudig rijen weergeven of verbergen die overeenkomen met een specifieke waarde.
  • Dankzij opties voor flexibele samenwerking kunnen deelnemers anderen toevoegen aan een gedeelde spreadsheet.*
  • Met directe vertaling kunt u geselecteerde tekst in 11 talen vertalen en de vertaling met één klik aan uw spreadsheet toevoegen.*
  • Maak nieuwe spreadsheets aan via het app-symbool in het Dock.

* Vereist macOS Monterey

Nieuw in Numbers 11.1 voor Mac

• Voeg links naar webpagina's, e-mailadressen en telefoonnummers toe aan objecten zoals vormen, lijnen, afbeeldingen, tekeningen of tekstvakken.

Nieuw in Numbers 11.0 voor Mac

• De bijgewerkte mediakiezer biedt verbeterde zoekopties en nieuwe materiaalcategorieën zoals 'Recent', 'Portretten' en 'Live Photos'.
  • Voeg links naar telefoonnummers toe aan tabelcellen, tekstobjecten en vormen.
  • Gebruik AppleScript om het wachtwoord van een spreadsheet te wijzigen of met een wachtwoord beveiligde spreadsheets te openen.