Nieuw in Pages voor Mac

Meer informatie over de nieuwste updates voor Pages voor Mac 7.3 en 7.2.

het camerasymbool

Boeken publiceren

Bied uw boeken aan om te downloaden of te kopen op Apple Books.

Meer informatie

een microfoon

Audio opnemen

Eenvoudig audio opnemen, bewerken en afspelen, direct op een pagina.

Meer informatie

een halvemaan

Donkere modus

Geef Pages een dramatische en donkere look. Vereist macOS Mojave.

Meer informatie

En verder

• Met de ondersteuning voor de continuïteitscamera kunt u een foto maken of een document scannen met uw iPhone of iPad. Vervolgens verschijnt deze foto of scan automatisch in het document op uw Mac. Vereist macOS Mojave en iOS 12. Meer informatie
  • Verfraai uw documenten met allerlei nieuwe, bewerkbare vormen.
  • Verbeteringen van de prestaties en stabiliteit.

Volledige stapsgewijze instructies en informatie over alle functies in Pages voor Mac.

Nieuw in Pages voor Mac 7.1

• Houd wijzigingen in de tekst in vormen en tekstvakken bij.
  • Voeg kleuren en afbeeldingen toe aan achtergronden in paginalay-outdocumenten.
  • De kolommen en staven met afgeronde hoeken geven diagrammen een nieuw uiterlijk.
  • Voeg wiskundige vergelijkingen toe aan paginalay-outdocumenten met LaTeX- of MathML-notatie. Meer informatie
  • Verfraai uw documenten met allerlei nieuwe, bewerkbare vormen.
  • Verbeterde ondersteuning voor Arabisch en Hebreeuws. Meer informatie

Nieuw in Pages voor Mac 7.0

• Maak interactieve EPUB-boeken met de nieuwe boeksjablonen. Meer informatie
  • Geef twee pagina's naast elkaar weer en maak ze op als een paginacombinatie van twee pagina's. Meer informatie
  • Werk in realtime samen aan documenten die op Box worden bewaard. Vereist macOS High SierraMeer informatie
  • Voeg een afbeeldingengalerij toe waarmee u een verzameling foto's op dezelfde pagina kunt bekijken.
  • Maak basispagina's aan om ervoor te zorgen dat het ontwerp van uw paginalay-outdocument consistent is.
  • Ringdiagrammen gebruiken om gegevens op een aantrekkelijke nieuwe manier te visualiseren.
  • Verfraai uw documenten met allerlei nieuwe, bewerkbare vormen.
  • Extra opties voor het verkleinen van de bestandsgrootte van documenten.
  • Nieuwe optie om breuken tijdens het typen automatisch op te maken.

Nieuw in Pages voor Mac 6.3

• Pdf-export is verbeterd. U kunt nu de inhoudsopgave van een document bekijken in de navigatiebalk van Voorvertoning en andere apps waarmee u pdf's kunt weergeven.
  • U kunt tabelrijen die zich over meerdere pagina's uitstrekken, slepen en neerzetten.
  • Verbeteringen van de prestaties en stabiliteit

Nieuw in Pages voor Mac 6.2

• Verfraai uw documenten met een bibliotheek met meer dan 500 professioneel getekende vormen. Meer informatie
  • Reageer op opmerkingen en neem deel aan gesprekken in een reeks. Meer informatie
  • Voeg gekoppelde tekstvakken toe zodat tekst eenvoudig overloopt van de ene plek naar de andere. Meer informatie
  • Nieuwe opties voor autocorrectie en tekstvervanging besparen u tijd bij het typen. Meer informatie
  • Exporteer documenten als ePub-boeken met een vaste lay-out. Meer informatie
  • Wijzig de marges, kopteksten, voetteksten en het papierformaat tijdens het samenwerken. Meer informatie
  • Verbeterde ondersteuning voor Hebreeuws en Arabische talen.
  • De functies 'Aandelen' en 'Valuta' retourneren nu gegevens over de sluiting van de vorige beursdag. Meer informatie

Nieuw in Pages voor Mac 6.1

• Voeg bladwijzers toe om eenvoudig van het ene naar het andere onderdeel van uw document te gaan. Meer informatie
  • Voeg fraaie wiskundige vergelijkingen toe in de LaTeX- of MathML-notatie. Meer informatie
  • Open met een wachtwoord beveiligde documenten snel met Touch ID op de nieuwe MacBook Pro met Touch Bar. Meer informatie
  • Vervang eenvoudig lettertypen in een heel document.
  • Importeer en exporteer documenten in de RTF-structuur (Rich Text Format). Meer informatie
  • Beter leesbare cirkeldiagrammen dankzij nieuwe toelichtingslijnen.
  • Up-to-date effecteninformatie in tabellen dankzij nieuwe functies voor aandelen en valuta.
  • Datums, tijden en valuta aanpassen voor uw taal of regio.

Nieuw in Pages voor Mac 6.0.5

• Ondersteuning voor de Touch Bar op de nieuwe MacBook Pro, waarmee u eenvoudig tekst, vormen, tabellen en grafieken kunt wijzigen.
  • Stabiliteits- en prestatieverbeteringen.

Nieuw in Pages voor Mac 6.0

• Realtime samenwerking (bètafunctie)
    • Samen met anderen een document bewerken in Pages op de Mac, iPad en iPhone en op iCloud.com.
    • Een document openbaar maken of delen met specifieke personen.
    • Zien wie er nog meer aan het document werkt.
    • De cursors van andere deelnemers zien terwijl ze het document wijzigen.
    • Meer informatie
  • Pages '05-documenten openen en wijzigen. Meer informatie
  • Tabs gebruiken om te werken met meerdere documenten in één venster.
  • Ondersteuning voor afbeeldingen met een breed kleurengamma.