Als u apps niet kunt downloaden of bijwerken op uw iPhone of iPad

Als u een probleem ondervindt bij het bijwerken of downloaden van apps uit de App Store op uw iPhone, iPad of iPod touch, kunt u dit proberen.

De App Store openen en inloggen

Als er boven in de App Store een blauwe accountknop verschijnt, bent u mogelijk niet ingelogd. Tik op de knop en log in met uw Apple ID. Lees wat u moet doen als u uw wachtwoord niet meer weet.

Lees wat u moet doen als u de App Store niet kunt openen.

iPhone met de App Store met de accountknop in de rechterbovenhoek.

De app handmatig bijwerken

Probeer de app handmatig bij te werken in de App Store.

Uw betaalmethode controleren

Mogelijk moet u een betaalmethode hebben geregistreerd, zelfs als de app die u wilt downloaden gratis is. Kijk welke betaalmethode u hebt geregistreerd en controleer of deze niet is verlopen of geweigerd en of er geen betalingen zijn mislukt.

Als u apps niet kunt updaten en u een bericht ziet dat uw account is uitgeschakeld in de App Store, is er mogelijk een probleem met uw betaalmethode. Neem contact op met Apple Support voor hulp.

De download prioriteit geven

Tik op het beginscherm op de app en houd deze vast. Kies 'Geef downloaden prioriteit' in het menu dat verschijnt.

iPhone met de opties om een download prioriteit te geven, te onderbreken of te annuleren.

Het apparaat herstarten

Start de iPhone of iPad opnieuw op.

Controleer vervolgens of u apps kunt downloaden of bijwerken.

Contact opnemen met Apple

Als u nog steeds geen apps op uw iPhone of iPad kunt downloaden of bijwerken, kunt u contact opnemen met Apple Support.