HDMI ARC of eARC gebruiken met je Apple TV 4K

Als je HDMI ARC of eARC hebt ingeschakeld, kan je Apple TV 4K (2e generatie en nieuwer) hoogwaardige audio ontvangen van een ondersteunde tv en deze vervolgens afspelen via je HomePod- of HomePod mini-luidsprekers.

Wat je nodig hebt

• Apple TV 4K (2e generatie of nieuwer)

• HomePod- of HomePod mini-luidsprekers

• Een tv met ondersteuning voor HDMI ARC of eARC

HDMI ARC of eARC inschakelen

1. Configureer je enkele of het stereopaar HomePod- of HomePod mini-luidsprekers als de standaardluidsprekers voor Apple TV.

2. Ga naar het beginscherm van de Apple TV en selecteer 'Instellingen' > 'Video en audio' > 'Audio-uitvoer'.

3. Zorg ervoor dat onder 'Standaardaudio-uitvoer' de kamer met de HomePod of HomePod mini is geselecteerd.

No alt supplied for Image
  4. Selecteer onder 'Audioretourkanaal' de optie 'Speel tv-audio af'. Als 'Aan (ARC)' of 'Aan (eARC)' wordt weergegeven, weet je dat ARC of eARC is ingeschakeld.

Als HDMI ARC of eARC niet werkt zoals verwacht