Aanmelding voor het Apple Teacher-programma

Het Apple Teacher-programma is opgezet ter ondersteuning en ter inspiratie van leerkrachten. Het programma helpt leerkrachten de magie van iPad, Mac en ingebouwde apps in te zetten in het klaslokaal. Na aanmelding krijgt u toegang tot het Apple Teacher Learning Center, waar u vaardigheden kunt ontwikkelen, badges kunt verzamelen en officiële erkenning als Apple Teacher kunt verkrijgen. U ontvangt ook nieuws en updates met verhalen van leerkrachten, tips en didactische ideeën.

Meer informatie over het Apple Teacher-programma.

Voor aanmelding is een Apple ID vereist

Meld u aan voor het Apple Teacher-programma met uw persoonlijke Apple ID (aanbevolen) of met een beheerde Apple ID (toegewezen door uw instelling). Aan een beheerde Apple ID moet de rol van docent, manager of beheerder zijn toegewezen. Beheerde Apple ID's met de rol van student hebben geen toegang tot het Apple Teacher Program.

Als u geen persoonlijke Apple ID hebt, leest u hier hoe u er een aanmaakt.

Uw e-mailadres voor updates

Als deelnemer aan het Apple Teacher-programma ontvangt u via e-mail updates met verhalen van andere leerkrachten, tips en nuttige ideeën voor uw klas. De updates worden verstuurd naar het e-mailadres dat is gekoppeld aan uw Apple ID. U kunt dit e-mailadres controleren en de instellingen van uw Apple ID bijwerken op appleid.apple.com.

Het Apple Teacher-programma is beschikbaar in de volgende landen of regio's:

Land of regio

Talen

Australië

Engels

Oostenrijk

Engels
Duits

België

Engels
Frans
Nederlands

Brazilië

Engels
Portugees

Canada

Engels
Frans

Chili

Engels
Spaans

China, vasteland

Vereenvoudigd Chinees

Colombia

Engels
Spaans

Denemarken

Engels

Finland

Engels

Frankrijk

Engels
Frans

Duitsland

Engels
Duits

Hongkong

Engels

India

Engels

Indonesië

Engels

Ierland

Engels

Italië

Engels
Italiaans

Japan

Japans

Luxemburg

Engels
Frans
Duits

Maleisië

Engels

Mexico

Engels
Spaans

Nederland

Engels
Nederlands

Nieuw-Zeeland

Engels

Noorwegen

Engels
Noors

Filipijnen

Engels

Singapore

Engels

Zuid-Afrika

Engels

Spanje

Engels
Spaans

Zweden

Engels
Zweeds

Zwitserland

Engels
Frans
Duits

Taiwan

Engels
Traditioneel Chinees

Thailand

Engels
Thais

Turkije

Engels

Verenigde Arabische Emiraten

Engels

Verenigd Koninkrijk

Engels

Verenigde Staten

Engels
Spaans

We werken deze pagina bij wanneer het programma beschikbaar komt in andere landen of regio's.

Hebt u problemen met aanmelden?

AppleCare kan helpen als u problemen hebt met aanmelden voor het Apple Teacher-programma. Neem nu contact op met AppleCare.