De Bestanden-app gebruiken op een iPhone, iPad of iPod touch

Bestanden zoeken en wijzigen vanaf elke iPhone, iPad of iPod touch.

Uw bestanden zoeken in de Bestanden-app

1. Op een iPhone, iPad of iPod touch opent u de Bestanden-app. Ziet u het blauwe symbool van de Bestanden-app niet op uw beginscherm? Veeg dan omlaag en zoek vervolgens naar de Bestanden-app.
    iPhone-zoekresultaten met het symbool van de Bestanden-app.
  2. Blader of zoek naar het gewenste bestand in de Bestanden-app.
    iPhone-zoekresultaten voor 'WIP', de naam van een map met bestanden.

De Bestanden-app gebruiken om bestanden te beheren op een iPhone, iPad of iPod touch

Op een iPhone, iPad of iPod touch kunt u uw bestanden beheren in de Bestanden-app. Als u veranderingen aanbrengt in bestanden op het ene apparaat, worden uw wijzigingen automatisch bijgewerkt op elk apparaat met iCloud Drive.

In de Bestanden-app vindt u:

• Bestanden op de iPhone, iPad of iPod touch die u gebruikt
  • Bestanden in iCloud Drive, inclusief uw Pages-, Numbers- en Keynote-documenten
  • Bestanden in andere cloudvoorzieningen en -apps, zoals Box, Dropbox, OneDrive, Adobe Creative Cloud, Google Drive enzovoort
  • Zipbestanden*

De fotobibliotheek staat niet in de Bestanden-app, maar u kunt wel een foto bewaren in de Bestanden-app.

* Met een wachtwoord beveiligde zipbestanden of -mappen worden niet ondersteund in de Bestanden-app.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.