Cloud-apps van derden gebruiken in de Bestanden-app

Je kunt cloudservices van derden (zoals Box, Dropbox, OneDrive, Adobe Creative Cloud en Google Drive) toevoegen aan de Bestanden-app. Zo heb je toegang tot al je bestanden op al je apparaten.

Cloudopslag-apps van derden toevoegen aan de Bestanden-app

1. Download en configureer de cloud-app van derden, zoals Dropbox, OneDrive of Google Drive.

2. Open de Bestanden-app.

3. Tik op het tabblad 'Blader'.

4. Tik op de knop 'Meer'de knop 'Meer' en tik vervolgens op 'Wijzig'.

ios15-iphone-12-pro-bestanden-blader-locaties
  5. Schakel de apps van derden in die je wilt gebruiken in de Bestanden-app.

ios15-iphone-12-pro-bestanden-blader-locaties-meer-wijzig
  6. Tik op 'Gereed'.

7. Als je een cloudservice van derden niet ziet in de Bestanden-app, neem je contact op met je cloudaanbieder.

Bestanden uit een cloud-app van derden verplaatsen in de Bestanden-app

1. Zoek in de Bestanden-app het bestand van derden dat je wilt verplaatsen.

2. Houd het bestand ingedrukt tot er een menu wordt weergegeven. Tik vervolgens op 'Verplaats'.

3. Kies de map waarheen je het bestand wilt verplaatsen.

4. Tik op 'Kopieer'.