Op al uw apparaten toegang tot uw muziekverzameling met Apple Music

Als u al uw muziek op de iPhone, iPad, iPod touch, Mac, pc, Apple Watch Series 3, Apple TV en HomePod wilt beluisteren, logt u eerst in bij Apple Music met uw Apple ID.

Inloggen bij Apple Music met uw Apple ID en iCloud-muziekbibliotheek inschakelen

Nadat u met uw Apple ID bent ingelogd bij Apple Music en iCloud-muziekbibliotheek hebt ingeschakeld, hebt u automatisch op al uw apparaten toegang tot uw muziek. U hoeft uw nummers, albums en afspeellijsten niet handmatig te synchroniseren.

Uw HomePod heeft toegang tot uw Apple Music-verzameling nadat u het apparaat hebt geconfigureerd.

Meer informatie over Apple Music en hoe u zich kunt aanmelden.

De functies van Apple Music kunnen per land of regio verschillen.

Nummers opnieuw downloaden of synchroniseren als u nog geen Apple Music-abonnement hebt

Wat gebeurt er met de muziek die al op het apparaat stond voordat u een abonnement bij Apple Music nam?

Wanneer u voor het eerst een abonnement afsluit voor Apple Music, inventariseren wij welke nummers er op uw iOS-apparaat of computer staan en vergelijken deze met de Apple Music-catalogus.

• Nummers die u hebt gekocht in de iTunes Store, zijn automatisch beschikbaar in uw Apple Music-bibliotheek als u voor Apple Music dezelfde Apple ID gebruikt waarmee u de muziek hebt gekocht.
  • Als uw versie van een nummer beschikbaar is in de Apple Music-catalogus, maken we dit direct beschikbaar op al uw apparaten gedurende de looptijd van uw abonnement.
  • Als we bepaalde nummers in uw verzameling niet kunnen koppelen aan nummers in de Apple Music-catalogus, kunt u iTunes op een Mac of pc gebruiken om een kopie naar de iCloud-muziekbibliotheek te uploaden. Nadat u het nummer hebt geüpload, is deze vanaf al uw apparaten toegankelijk.

Als er op uw iOS-apparaat of uw computer muziek staat die afkomstig is van andere bronnen dan Apple Music of de iTunes Store

• Uw muziekbibliotheek kan maximaal 100.000 nummers bevatten. Nummers die u hebt gekocht in de iTunes Store, tellen niet mee voor deze limiet.
  • Alleen nummers die kleiner zijn dan 200 MB of korter dan 2 uur, worden aan de iCloud-muziekbibliotheek toegevoegd.
  • Wij maken AAC 256 kbps-versies aan van nummers die in ALAC-, WAV- of AIFF-structuren zijn gecodeerd en voegen de AAC-versie dan toe aan de iCloud-muziekbibliotheek. Uw oorspronkelijke muziekbestand blijft op uw Mac of pc staan.
  • We voegen geen nummers toe aan de iCloud-muziekbibliotheek die zijn gecodeerd in AAC- of MP3-structuren die niet voldoen aan bepaalde kwaliteitscriteria.
  • Voordat we nummers die beveiligd zijn met Digital Rights Management (DRM) aan de iCloud-muziekbibliotheek kunnen toevoegen, moet u die nummers eerst machtigen om deze te kunnen afspelen op uw Mac of pc.

Apple Music is geen service voor het maken van reservekopieën. Zorg ervoor dat u een reservekopie van uw iOS-apparaten en uw Mac of pc maakt, zodat u een kopie hebt van de muziek en andere gegevens als het apparaat ooit vervangen wordt, of verloren of beschadigd raakt.

Spraakmemo's die zijn opgeslagen op uw iOS-apparaat of in uw iTunes-bibliotheek op uw Mac of pc, worden niet geüpload naar uw iCloud Music-bibliotheek.

Als er muziek ontbreekt of u als u geen muziek kunt afspelen

Publicatiedatum: Tue Jul 10 17:41:20 GMT 2018