Zoek mijn iPhone configureren

In iOS 12 of lager kunt u Zoek mijn iPhone inschakelen om uw iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple Watch en AirPods te vinden als u deze kwijtraakt.

Als u iOS 13, iPadOS of macOS Catalina hebt, combineert de Zoek mijn-app Zoek mijn iPhone en Zoek mijn vrienden in één app. Configureer de Zoek mijn-app en schakel 'Zoek mijn [apparaat]' in om aan de slag te gaan.

In iOS 12 of lager kunt u met Zoek mijn iPhone uw Apple apparaat terugvinden en beschermen als u het ooit kwijtraakt of als het wordt gestolen. Log in bij iCloud.com of bij de Zoek mijn iPhone-app om uw zoekgeraakte apparaat op een kaart te zien, een geluid af te spelen zodat u het makkelijker terugvindt of om de verloren-modus te gebruiken om het apparaat te vergrendelen en te volgen, of om op afstand al uw persoonlijke gegevens te wissen.

Zoek mijn configureren voor iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch en AirPods

1. Begin op het beginscherm.
  2. Tik op 'Instellingen' > '[uw naam]' > 'iCloud'. Als u iOS 10.2 of lager gebruikt, gaat u naar 'Instellingen' > 'iCloud'.
  3. Scrol naar beneden en tik op 'Zoek mijn iPhone'.
  4. Sleep om 'Zoek mijn iPhone' en 'Stuur laatste locatie' in te schakelen.

Als u wordt gevraagd om in te loggen, voert u uw Apple ID in. Als u uw Apple ID bent vergeten, kunnen we u helpen deze te achterhalen.

Wanneer u Zoek mijn iPhone configureert, worden uw gekoppelde Apple Watch en AirPods ook automatisch geconfigureerd.

Zoek mijn Mac configureren

1. Kies het Apple-menu  > 'Systeemvoorkeuren'.
  2. Klik op 'iCloud'.
  3. Schakel het aankruisvak in om 'Zoek mijn Mac' in te schakelen.

Als u de knop 'Details' ziet naast 'Zoek mijn Mac', klikt u op 'Details' > 'Beveiliging en privacy' > 'Schakel locatievoorzieningen in'. Als 'Schakel locatievoorzieningen in' is gedimd in het voorkeurenpaneel 'Beveiliging en privacy', klikt u op  en voert u de naam en het wachtwoord van de beheerder van de computer in.

Meer informatie

Bent u op zoek naar Zoek mijn iPhone in iOS 13?

Bent u op zoek naar Zoek mijn vrienden in iOS 13?