De Beats Pill+-luidspreker gebruiken in de DJ-modus

In de DJ-modus kunt u uw luidspreker via meerdere telefoons of Bluetooth-bronnen bedienen.

Als u de Beats Pill+-app hebt geïnstalleerd

Volg deze stappen als u de Beats Pill+-app hebt geïnstalleerd op uw compatibele apparaat.

1. Koppel uw telefoon of ander bronapparaat met uw Beats Pill+.
  2. Tik in de Beats Pill+-app op 'DJ'.
  3. Koppel de Beats Pill+ aan het tweede bronapparaat.
  4. Speel muziek of andere audio af op een gekoppeld apparaat. Hierdoor kun je het afspelen regelen op de Beats Pill+ en het andere apparaat pauzeren.

Als u de Beats Pill+-app niet hebt geïnstalleerd

1. Koppel uw telefoon of ander bronapparaat met uw Beats Pill+.
  2. Houd de b-knop  3 seconden ingedrukt om de detectiemodus te activeren. Als de b-knop  knippert, is de Beats Pill+ detecteerbaar. U kunt nu de Beats Pill+ aan het tweede bronapparaat koppelen.
  3. Speel muziek of andere audio af op een gekoppeld apparaat. Hierdoor kun je het afspelen regelen op de Beats Pill+ en het andere apparaat pauzeren.

Als u de Beats-app voor Android hebt geïnstalleerd

1. Koppel uw Android- of ander bronapparaat met uw Beats Pill+.
  2. Houd de b-knop  3 seconden ingedrukt om de detectiemodus te activeren. Als de b-knop  knippert, is de Beats Pill+ detecteerbaar. U kunt nu de Beats Pill+ aan uw Android-apparaat koppelen.
  3. Speel muziek of andere audio af op een van beide gekoppelde apparaten. Dit apparaat krijgt nu de controle over de Beats Pill+, en het andere apparaat wordt gepauzeerd.