Uw Smart Keyboard Folio of Smart Keyboard gebruiken met uw iPad

Lees hier hoe u uw Smart Keyboard Folio of Smart Keyboard aansluit en gebruikt.

Afbeelding met 2 iPads, de ene met Smart Keyboard Folio en de andere met Smart Keyboard

Wat u nodig hebt

Als u een Smart Keyboard Folio wilt gebruiken, hebt u een van deze modellen nodig:

• 11-inch iPad Pro (1e generatie of nieuwer)
  • 12,9-inch iPad Pro (3e generatie of nieuwer)
  • iPad Air (4e of 5e generatie)

Als u een Smart Keyboard wilt gebruiken, hebt u een van deze modellen nodig:

• iPad (7e, 8e of 9e generatie)
  • iPad Air (3e generatie)
  • 9,7-inch iPad Pro
  • 10,5-inch iPad Pro
  • 12,9-inch iPad Pro (1e of 2e generatie)

Hebt u een Magic Keyboard of Magic Keyboard Folio?

Lees hoe u een Magic Keyboard voor iPad Air en iPad Pro configureert en gebruikt

Lees hoe u een Magic Keyboard Folio voor iPad (10e generatie) configureert en gebruikt

Aansluiten op de iPad

Anders dan bij Bluetooth-toetsenborden hoeft u uw Smart Keyboard Folio of Smart Keyboard niet te koppelen of in te schakelen.

Afbeelding met close-up van Smart Connector

Als u een 11-inch iPad Pro (1e generatie of nieuwer), 12,9-inch iPad Pro (3e generatie of nieuwer) of iPad Air (4e of 5e generatie) hebt: sluit de Smart Keyboard Folio aan op uw iPad met de Smart Connector. De Smart Connector vindt u op de achterkant van uw iPad. Deze heeft drie kleine magnetische contacten. Plaats uw iPad vervolgens in de typstand.

Afbeelding met Smart Connector aan de rand van de iPad

Als u een iPad (7e, 8e of 9e generatie), iPad Air (3e generatie), 9,7-inch iPad Pro, 10,5-inch iPad Pro of 12,9-inch iPad Pro (1e of 2e generatie) hebt: sluit de Smart Keyboard aan op uw iPad met de Smart Connector. Deze heeft drie kleine magnetische contacten. De Smart Connector vindt u aan de bovenkant van het Smart Keyboard en aan de zijkant van de iPad. Plaats uw iPad vervolgens in de typstand.

Lees wat u moet doen als u uw iPad niet kunt aansluiten op uw toetsenbord.

De iPad rechtop zetten

Zet de Smart Keyboard Folio in de typstand:

Afbeelding met Smart Keyboard Folio, met iPad in de typstand

Plooi het Smart Keyboard in een driehoek met het toetsenbord vóór de iPad:

Afbeelding met Smart Keyboard, met iPad in de typstand

Om het toetsenbord te gebruiken, moet u de iPad in de sleuf boven de cijfertoetsen plaatsen en in de typstand zetten.

Toetscombinaties gebruiken

U kunt verschillende toetscombinaties gebruiken om opdrachten uit te voeren.

Voor de meeste toetscombinaties wordt de Command-toets ⌘ gebruikt, net als bij een Mac. Als u beter bekend bent met een pc-toetsenbord: de Command-toets ⌘ doet hetzelfde als de Control-toets op een pc.

Meer informatie over sneltoetsen voor de iPad

Overschakelen naar het softwaretoetsenbord

Mogelijk moet u het softwaretoetsenbord dat op het beeldscherm van uw iPad verschijnt gebruiken in plaats van het Smart Keyboard of de Smart Keyboard Folio om bijvoorbeeld tekens met accenten te typen of om dicteren te gebruiken.

Tik op de toetsenbordknop de knop 'Toetsenbordopties' rechtsonder op het scherm om het softwaretoetsenbord te openen. Tik in het menu dat verschijnt op de knop 'Toon toetsenbord' de knop 'Toon softwaretoetsenbord'. Als u het softwaretoetsenbord wilt verbergen, tikt u op de knop 'Sluit' de knop 'Minimaliseer softwaretoetsenbord'.

Hulp krijgen

Als de iPad de Smart Keyboard Folio of het Smart Keyboard niet detecteert, of als u de melding 'Accessoire niet ondersteund' ziet op de iPad, controleert u of er geen vuil of plastic beschermingsmateriaal zit op de Smart Connector-pinnetjes op het toetsenbord of de Smart Connector op de iPad. Probeer ook deze stappen:

1. Controleer of de iPad en de Smart Keyboard Folio of het Smart Keyboard in de typstand staan en of u de nieuwste versie van iOS of iPadOS hebt.
  2. Haal de Smart Keyboard Folio of het Smart Keyboard van de iPad.
  3. Herstart de iPad.
  4. Sluit de Smart Keyboard Folio of het Smart Keyboard opnieuw aan.