Muziek van Apple Music toevoegen en downloaden

Als u een abonnement hebt op Apple Music, kunt u muziek en muziekvideo's van de Apple Music-catalogus aan uw muziekbibliotheek toevoegen. Stream muziek die u via een internetverbinding hebt toegevoegd. Of download muziek die u hebt toegevoegd om er offline naar te luisteren.

Muziek van Apple Music aan de bibliotheek toevoegen

Volg de onderstaande stappen voor uw apparaat.

Op uw iPhone, iPad, iPod touch of Android-apparaat

1. Open de Muziek-app.
  2. Houd de afspeellijst die of het nummer of album dat u aan uw bibliotheek wilt toevoegen, ingedrukt.
  3. Tik op 'Zet in bibliotheek'.
    iPhone met het menu om een nummer aan de bibliotheek toe te voegen.

U kunt ook een nummer aan uw bibliotheek toevoegen door naar links over het nummer te vegen en op de knop 'Voeg toe' te tikken knop 'Voeg toe'.

Op een Mac of pc

1. Open de Apple Music-app of iTunes.
  2. Zoek muziek die u aan uw bibliotheek wilt toevoegen.
  3. Om een nummer toe te voegen, klikt u op de knop 'Voeg toe' knop 'Voeg toe'. Om een album, afspeellijst of muziekvideo toe te voegen, klikt u op '+Voeg toe'.

Muziek downloaden die u aan de muziekbibliotheek hebt toegevoegd

Nadat u muziek hebt toegevoegd aan uw bibliotheek, kunt u deze naar uw apparaat downloaden om er offline naar te luisteren. Volg hiervoor de onderstaande stappen voor uw apparaat.

Op uw iPhone, iPad, iPod touch of Android-apparaat

1. Open de Muziek-app.
  2. Houd het vanuit Apple Music toegevoegde nummer, album of afspeellijst ingedrukt.
  3. Tik op 'Download'.
    iPhone met het menu om een nummer te downloaden

U kunt ook een nummer downloaden door naar links over het nummer te vegen en op de knop 'Download' te tikken knop 'Download'.

Op een Mac of pc

1. Open de Apple Music-app of iTunes.
  2. Zoek de muziek die u vanuit Apple Music hebt toegevoegd.
    • Klik op een Mac op de knop 'Download' naast een nummer of album.
    • Klik op een pc op de knop 'Downloaden' naast een nummer of album.

De beschikbaarheid van Apple Music kan per land of regio verschillen. Lees hier wat er in uw land of regio beschikbaar is.

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.