Een reservekopie van een Apple Watch maken

Lees hier hoe een iPhone een reservekopie van de gegevens op een Apple Watch maakt en bewaart.

De gekoppelde iPhone maakt automatisch een reservekopie van de inhoud van een Apple Watch zodat u een reservekopie kunt terugzetten op de Apple Watch. Wanneer u een reservekopie van de iPhone in iCloud of iTunes maakt, bevat de iPhone-reservekopie ook de gegevens van de Apple Watch.

De reservekopie van een Apple Watch bevat het volgende:

• App-specifieke gegevens (voor ingebouwde apps) en instellingen (voor ingebouwde apps en apps van derden). Bijvoorbeeld: Kaarten, afstanden en eenheden, en uw instellingen voor Mail, Agenda, Aandelen en Weer.
  • Lay-out van apps op het beginscherm
  • Wijzerplaatinstellingen, inclusief de huidige wijzerplaat, aanpassingen en volgorde
  • Dock-instellingen, inclusief de volgorde (favorieten of recent geopend) en beschikbare apps
  • Algemene systeeminstellingen, zoals de wijzerplaat, helderheid, geluid en haptische instellingen
  • Gegevens van Gezondheid en Conditie, zoals geschiedenis, achievements, kalibratiegegevens van Work-out en Activiteit van de Apple Watch en door de gebruiker ingevoerde gegevens (als u een reservekopie van de gegevens van Gezondheid en Conditie wilt maken, moet u iCloud of een gecodeerde iTunes-reservekopie gebruiken.)
  • Instellingen voor meldingen
  • Afspeellijsten, albums en mixen die gesynchroniseerd worden naar uw Apple Watch en uw muziekinstellingen
  • De instelling Siri Voice Feedback voor Apple Watch Series 3 waarmee ingesteld kan worden wanneer Siri praat
  • Gesynchroniseerd fotoalbum (Om te zien welk album wordt gesynchroniseerd, opent u de Apple Watch-app, tikt u op de tab 'Mijn Watch' en tikt u op 'Foto's' > 'Gesynchroniseerd album'.)
  • Tijdzone

De volgende gegevens worden niet opgenomen in een reservekopie:

• Bluetooth-koppelingen
  • Creditcards of betaalkaarten die voor Apple Pay op de Apple Watch zijn gebruikt
  • Toegangscode voor de Apple Watch

Wanneer u de Apple Watch loskoppelt van de iPhone, maakt de iPhone automatisch een reservekopie van de Apple Watch. Als u de Apple Watch loskoppelt, worden alle gegevens erop verwijderd. Als de Apple Watch wordt losgekoppeld wanneer deze zich buiten het bereik van de iPhone bevindt, bevat de reservekopie mogelijk niet de nieuwste gegevens. Wanneer u klaar bent, kunt u de Apple Watch opnieuw koppelen en een reservekopie erop terugzetten.