Als u iCloud voor Windows niet kunt downloaden of installeren

Lees hier wat u kunt doen als u iCloud voor Windows niet kunt downloaden, installeren of bijwerken op uw pc.

iCloud voor Windows 11 of hoger

iCloud voor Windows 11 of hoger werkt met de update van Microsoft Windows 10 van mei 2019 of nieuwer en biedt een verbeterde integratie met Microsoft Windows.

Als iCloud voor Windows 11 of hoger niet wordt gedownload of geïnstalleerd

Als u een bericht ziet dat mediaonderdelen ontbreken op uw computer

Windows Media Player is de app waarmee video- en audiobestanden op de pc worden afgespeeld. U moet Windows Media Player hebben om iCloud voor Windows te kunnen installeren. Als u probeert iCloud voor Windows 11 of hoger te downloaden en een melding ziet dat u het Media Feature Pack moet installeren om iCloud te kunnen gebruiken, selecteert u 'Downloaden'. Vervolgens voert u de instructies op het volgende scherm uit.

Als u 'Mediaonderdelen' in Windows hebt uitgeschakeld of als uw pc niet voorzien is van Windows Media Player, kan iCloud voor Windows niet worden geïnstalleerd.

Windows Media Player inschakelen

1. Ga naar 'Configuratiescherm' > 'Alle Configuratiescherm-onderdelen' > 'Programma's en onderdelen'.
  2. Klik op 'Windows-onderdelen in- of uitschakelen'.
  3. Schakel het aankruisvak voor 'Mediaonderdelen' in om deze weer in te schakelen.
  4. Klik op 'OK'.

Als u een bericht ziet dat u de computer opnieuw moet starten, start u de computer opnieuw en installeert u vervolgens iCloud voor Windows.

Als u in Europa of Zuid-Korea woont en uw pc geleverd is zonder Windows Media Player, kunt u het Media Feature Pack downloaden van de website van Microsoft.

iCloud voor Windows 11 of hoger bijwerken

De nieuwste update kunt u downloaden in de Microsoft Store.

iCloud voor Windows 7.x

iCloud voor Windows 7.x werkt met versies van Microsoft Windows 7, 8, 8.1 en vroege versies van Windows 10. iCloud voor Windows 7.x ontvangt alleen onderhoudsupdates.

Als u iCloud voor Windows 7.x niet kunt downloaden of installeren

• Log in als beheerder voordat u iCloud voor Windows 7.x probeert te installeren of te configureren.
  • Probeer een andere browser. U moet wellicht bevestigen dat u het installatieprogramma wilt uitvoeren of bewaren.

Als u iCloud voor Windows 7.x na het downloaden niet kunt vinden

Kijk in de map 'Downloads'. U kunt in de help van de browser controleren hoe u recent gedownloade bestanden kunt weergeven. Als u bijvoorbeeld Internet Explorer gebruikt, kunt u in dit artikel van Microsoft lezen hoe u gedownloade bestanden weergeeft.

Als u het venster 'Bestand downloaden' niet ziet

Het kan zijn dat u de instellingen van de pop-upblokkering in uw browser moet aanpassen. Raadpleeg de stappen in de help van het programma.

iCloud voor Windows 7.x bijwerken

Open Apple Software Update op uw pc om naar updates voor iCloud voor Windows 7.x te zoeken. Er wordt automatisch naar updates gezocht wanneer u Apple Software Update opent en u kunt kiezen welke updates u installeert.

U kunt ook de nieuwste versie van iCloud voor Windows downloaden.

Als iCloud voor Windows niet wordt bijgewerkt met Apple Software Update 2.3, gaat u naar het Windows-configuratiescherm > 'Netwerk en internet' > 'Internetopties'. In het dialoogvenster 'Internetopties' klikt u op het tabblad 'Geavanceerd'. In het gedeelte 'Instellingen' zorgt u dat onder 'Beveiliging' het aankruisvak bij 'Versleutelde pagina's niet op schijf opslaan' is uitgeschakeld. Probeer nu opnieuw om iCloud voor Windows bij te werken.

Als u nog steeds hulp nodig hebt

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.