Als het downloaden van muziek, films of tv-programma's van de iTunes Store, Muziek-app of Apple TV-app stopt

Als u in de iTunes Store, de Apple Music-app of Apple TV-app een film of een tv-programma koopt en downloadt en de download wordt onderbroken, kunt u deze herstarten.

Een download herstarten op uw iPhone, iPad of iPod touch

1. Open de iTunes Store-app.
  2. Tik op een iPhone of iPod touch onderaan het scherm op 'Meer'  en tik vervolgens op 'Downloads'. Tik op de iPad op 'Downloads'.
    U ziet 'Downloads' alleen als u te downloaden items hebt.
  3. Voer uw Apple ID en uw wachtwoord in als u hierom wordt gevraagd.
  4. Zoek de download die u opnieuw wilt starten en tik op de blauwe downloadpijl blauwe downloadpijl.

Als de download niet kan worden voltooid op de iPhone, iPad of iPod touch, kunt u proberen het item te downloaden in de Muziek-app of Apple TV-app op uw Mac, of in iTunes voor Windows op uw pc. Vervolgens synchroniseert u het naar het apparaat.

Als u de downloads nog steeds niet kunt herstarten, leest u hier wat u moet doen.

Een download herstarten op uw Mac of pc

1. Op uw Mac opent u de Muziek-app of de Apple TV-app. Op een pc opent u iTunes voor Windows.
  2. Log in met uw Apple ID als u dat nog niet hebt gedaan.
  3. Kies 'Account' > 'Zoek naar beschikbare downloads' in de menubalk bovenaan het scherm.
  4. Voer het wachtwoord van uw Apple ID in en klik op 'Toon mijn account'.

Uw downloads worden automatisch herstart. Als dit niet het geval is, leest u hier wat u moet doen.

Probeer deze stappen als u de downloads nog steeds niet kunt herstarten

Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden. Apple doet geen enkele toezegging met betrekking tot de juistheid of de betrouwbaarheid van websites van derden. Neem contact op met de leverancier voor meer informatie.